Bakan Soylu Ve Başkan Ali Koç, Fenerbahçe - Anadolu Efes Maçında

Fenerbahçe ile Anadolu Efes arasında oynanan 34. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupasını Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile çok sayıda bakan da izliyor.

Bakan Soylu Ve Başkan Ali Koç, Fenerbahçe - Anadolu Efes Maçında
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 20:52
Fenerbahçe ile Anadolu Efes arasında oynanan 34. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupasını Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile çok sayıda bakan da izliyor.
Fenerbahçe ile Anadolu Efes, 34. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası için Başkentte Ankara Spor Salonuda karşı karşıya geliyor. Müsabakayı Fenerbahçe Başkanı Ali Koçun yanı sıra, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu, Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da takip ediyor.

Fenerbahçenin 7, Anadolu Efesin 10 kupası var
Cumhurbaşkanlığı Kupasını 10 kez kazanan Anadolu Efes, bu kupayı en fazla müzesine götüren takım olarak liderliğini sürdürmek istiyor. Fenerbahçe ise 7 kezle futbolun 3 büyükleri arasında, bu kupada en fazla şampiyonluk sevinci yaşayan takım oldu. Sarı-lacivertliler, 1989-1990 sezonunda Galatasarayı 95-86 mağlup ederek, ilk kez Cumhurbaşkanlığı Kupasını kazandı. Kupada 1990-1991 ve 1993-1994 sezonlarında şampiyon olan Fenerbahçe, 2006-2007 sezonunda Efes Pilseni yenip, 13 yıl sonra kupayı 4. kez müzesine götürmeyi başardı. Sarı-lacivertliler, 2012-2013 sezonunda ise Galatasaray Liv Hospitalı 64-62 yenerek, 5. kupasını elde etti. Fenerbahçe, 2015-2016 sezonunun Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında da Anadolu Efesi 77-69 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü. Sarı-lacivertli ekip geçen sezon ise Banviti 75-64 yenerek tarihindeki 7. Cumhurbaşkanlığı Kupasını kaldırdı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık