Bakan Kasapoğlundan Euro 2024 Değerlendirmesi

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Manisaya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, adaletli bir değerlendirme olması halinde UEFA EURO 2024ün Türkiyeye verilmesi gerektiğini söyledi.

Bakan Kasapoğlundan Euro 2024 Değerlendirmesi
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 14:16
Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Manisaya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, adaletli bir değerlendirme olması halinde UEFA EURO 2024ün Türkiyeye verilmesi gerektiğini söyledi.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, memleketi Manisaya geldi. İlk ziyaretini Manisa Valiliğine gerçekleştiren Bakan Kasapoğluna AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık, Mehmet Ali Özkan, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ve çok sayıda partili eşlik etti.
Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençerin makamına geçen Bakan Kasapoğlu, Manisanın hem kendisi için hem de ülkemiz için önemli bir şehir olduğunu belirterek, “Hükümetimizin 16 yıldır Manisaya gerçekleştirdiği hizmetleri hepiniz biliyorsunuz. Hem sporla ilgili hem gençlikle ilgili hem de diğer alanlarla ilgili. İnşallah hem kendi alanımla ilgili hem de diğer kabine üyelerinin alanlarıyla ilgili Manisaya daha çok güzel planlarımız var, hayallerimiz var. Bunları da gerçekleştirmek için elbirliğiyle daha güzel bir Manisa için, gençliğimizin geleceği için, ülkemizin yarınları için çalışacağız” dedi.
Bakan Kasapoğlu valilik ziyaretinin ardından Şehitler Ortaokulunu ziyaret ederek beden eğitimi dersindeki öğrencilerle bir süre sohbet ederek top ve kitap dağıttı. Kitapların içeriklerinin çocuklara uygun olmadığını fark eden Bakan Kasapoğlu, daha sonra kitapları toplatarak Ankaradan yeni kitaplar gönderme sözü verdi.

EURO 2024 yorumu
Bakan Kasapoğlu, okul ziyaretinin ardından çarşı esnafını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Bakan Kasapoğlu kendisine ikram edilen Manisa kebabının da tadına baktı. Bir esnafın, EURO 2024ü alıp alamayacağımızı sorması üzerine Bakan Kasapoğlu, Almamız lazım, vermeleri lazım, anlatabiliyor muyum? Çünkü bizim hakkımız. Adaletli davranırlarsa alırız inşallah cevabını verdi.
Bakan Kasapoğlu Şehzadeler Belediyesi ve AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatına da kısa bir ziyaret gerçekleştirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık