Aydınlı Sedat, Kick Boksta 5. Kez Türkiye Şampiyonu Oldu

Aydında yaşayan milli sporcu Sedat Demir, kick boksta üst üstüne beşinci kez Türkiye şampiyonu oldu.

Aydınlı Sedat, Kick Boksta 5. Kez Türkiye Şampiyonu Oldu
  • 12 Temmuz 2018, Perşembe 9:20
Aydında yaşayan milli sporcu Sedat Demir, kick boksta üst üstüne beşinci kez Türkiye şampiyonu oldu.
Elazığda düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında, Aydını Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Sedat Demir temsil etti. 51 kg full contact kategorisinde ringe çıkan Demir, rakiplerini bir bir yenmeyi başardı. Altın madalya kazanan Demir, Türkiye şampiyonluğu elde etti. 2014 yılından beri üst üstüne beşinci kez Türkiye Şampiyonu olan Demir, gözünü, Kasım ayında Slovenyada yapılacak Avrupa Kick Boks Şampiyonasına dikti.

27 yaşındaki milli kick bokscu Demir, Elazığda, yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonasında birinci oldum. Başarımda emeği olan antrenörlerime ve desteğini benden hiç esirgemeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğluna çok teşekkür ediyorum. Kasım ayı içerisinde Slovenyada Avrupa Şampiyonası olacak. Bu şampiyonada da Aydını ve ülkemi gururla temsil edeceğime inanıyorum diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık