Autoshow26 Bursada Fuara Katıldı

AutoShow26 Otomobil Sporları ve Yardımlaşma Derneği, Bursada düzenlenen 750 modifiyeli aracın yer aldığı fuara katıldı.

Autoshow26 Bursada Fuara Katıldı
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 11:51
AutoShow26 Otomobil Sporları ve Yardımlaşma Derneği, Bursada düzenlenen 750 modifiyeli aracın yer aldığı fuara katıldı.
AutoShow26 Derneği üyeleri, Eskişehir ve Bursaya yakın çevre illerdeki dernek üyelerinin de katılımıyla büyük bir konvoyla Bursaya gitti. Dernek Başkanı Hasan Akbaş, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, “Türkiyenin her yerinden gelen yaklaşık 750 araç ve otomobil sporlarına gönül veren dostlarda bir araya geldik. AutoShow26 artık Türkiyenin tanıdığı bir dernek haline geldi. Dernek olarak Türkiyenin neresinde olursa olsun bu tarz etkinliklere katılacağız” ifadelerini aktardı.
Festivale katılan AutoShow26 dernek üyeleriyle birlikte güzel bir pazar günü geçirdiklerini ifade eden Başkanı Akbaş, “AutoShow26 Derneği büyük bir aile ve bu aile büyümeye devam ediyor. ‘Aynı anneden doğmaya gerek yok caddeler kardeş dolu sloganıyla çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu tarz etkinliklerle Eskişehirin adını gururla duyurmak bizlere onur veriyor” şeklinde belirtti.
Farklı yarışmalar ve renkli görüntülere sahne olan etkinlikte AutoShow26 Dernek Başkanı Hasan Akbaş, düzenlenen yarışmalara jüri üyesi olarak katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık