Atletizm Federasyonu Başkanı Çintımardan Ziyaret

Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar, Diyarbakıra gelerek, bir takım temaslarda bulundu.

Atletizm Federasyonu Başkanı Çintımardan Ziyaret
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 14:21
Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar, Diyarbakıra gelerek, bir takım temaslarda bulundu.
Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne gelerek, İl Müdürü Mehmet Demiri ziyaret eden Fatih Çintımar, atletizmle ilgili bilgi aldı. Şube Müdürü Akın Erimin de yer aldığı ziyarette, Çintımaraa eski atletler Şükrü Onat, Gaffur Özmez, Federasyon İl Temsilcisi Azamettin Özaydoğudu ve yardımcısı Mehmet Gözüaçıkta eşlik etti.
Mehmet Demirden Diyarbakırlı atletlerin durumları ve ihtiyaçları konusunda bilgi alan Çintımar, federasyon olarak Diyarbakırı önemsediklerini söyledi. Çintımar, Türkiyenin en iyi atletlerinin Diyarbakırda yetiştiğini ve son zamanlarda önemli derecelerin elde edildiğini kaydetti. Çintımar, malzeme konusunda da Diyarbakırlı atletlerin yanında olduklarını belirtti.
Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir de atletizmin gelişimine ve sporcuların desteklenmesine büyük önem verdiklerini vurguladı. İl Müdürlüğü olarak atletlerin her zaman yanlarında yer aldıklarını ve desteklediklerini ifade eden Demir, “Sporcularımızın bütün sorunlarında yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu konuda hiç taviz vermiyoruz. Türkiyenin önemli atletlerinin Diyarbakırda yetişmesinde emeği geçenleri kutluyorum ve federasyonumuzun desteklerinin artarak devam etmesini istiyorum” dedi.
Konuşmaların ardından, Fatih Çintımar ve beraberindekiler Diyarbakır Gençlik ve Spor İl müdürü Mehmet Demir ve Şube Müdürü Akın Erimle hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık