Atiker Konyaspor Özel Maçta Afc Ajaxı 1-0 Mağlup Etti

Atiker Konyaspor, Hollanda Eredivise takımlarından Ajax ile oynadığı özel maçtan 1-0 galip ayrıldı.

Atiker Konyaspor Özel Maçta Afc Ajaxı 1-0 Mağlup Etti
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 22:40
Atiker Konyaspor, Hollanda Eredivise takımlarından Ajax ile oynadığı özel maçtan 1-0 galip ayrıldı.
İkinci etap kamp hazırlıkları için Hollanda Arnhemde bulunan Atiker Konyaspor, AFC Ajax ile özel maçta karşılaştı. Ajax Youth Academy Tesislerinde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Serkan, Skubic, Ali Turan, Uğur Demirok, Ferhat Öztorun, Marko Jevtovic, Jens Jonsson, Ömer Ali Şahiner, Moryke Fofana, Mustapha Yatabare ve Adis Jahovic kadrosuyla mücadele eden Konyaspor, 40. dakikada Ömer Alinin golüyle 1-0 öne geçti ve soyunma odasına bu skorla girdi.
İkinci yarıda Moryke Fofana, Ömer Ali ve Vedat Bora ile üç topun direkten döndüğü karşılaşmada başka gol olmadı ve yeşil-beyazlılar sahadan 1-0 galip ayrıldı.
Atiker Konyasporda 52. dakikada Marko Jevtovicin yerine Deni Milosevic, 54. dakikada Moryke Fofananın yerine Vedat Bora, 58. dakikada Mustapha Yatabarenin yerine Abdou Razack Traore, 65. dakikada Uğur Demirokun yerine Selim Ay, 67. dakikada Ferhatın yerine Yevgen Opanasenko, 73. dakikada Adis Jahovicin yerine Mücahit Can Akçay, 77. dakikada Ömer Ali Şahinerin yerine Volkan Fındıklı oyuna dahil oldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık