Askf Başkanı Murat Cengiz Domaniçte Sahaları İnceledi

ASKF Başkanı Murat Cengiz, Kütahyanın Domaniç ilçesindeki sahaları inceledi.

Askf Başkanı Murat Cengiz Domaniçte Sahaları İnceledi
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 14:55
ASKF Başkanı Murat Cengiz, Kütahyanın Domaniç ilçesindeki sahaları inceledi.
ASKF Kütahya başkanı Murat Cengiz, Futbol il temsilcisi Kerim Şentürk, yetkililerle birlikte Domaniç sahasında incelemelerde bulunarak eksikleri yerinde tespit etti.
Bu arada, Domaniçspor, Saruhanlarspor, Domaniç Çamlıcaspor ve Domaniç Karaköyspora ev sahibi olarak hizmet veren Domaniç ilçe sahasındaki soyunma odalarının yetersiz olması tüm Tavşanlı-Domaniç takımlarını zor duruma sokuyor.
ASKF Kütahya Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Başköyspor Kulüp Başkanı Celalettin Altay, Domaniçe maç için gittiğimizde en büyük sorun olarak soyunma odaları karşımıza çıkıyor. Özellikle de yağmurlu kış aylarında çamur deryasından geçmek zorunda kalıyoruz. Su birikintileri oluyor. Zaten müsabakada eforu sonuna kadar sarf eden sporcularımız bir de çevre şartları ile boğuşup soyunma odası yolu arıyorlar. Bu konuda özellikle spor il müdürü Sadık Ölçenden konuya hassas davranıp bu sezon bu işi Tavşanlı - Domaniç Kulüpleri adına bitirilmesini bekliyoruz. Sahalar şu an için güzel ve aynı güzellikte buralara yakışır soyunma odaları bir an önce olmalıdır diye konuştu.
Gerekenin yapılması için yetkili yerlere bildirdiklerini vurgulayan Murat Cengiz, Domaniç Belediye Başkanlığının iş makineleri ile burada düzenleme çalışmalarını bitirdiğini gördük. Ak Parti Domaniç İlçe Başkanı ile de görüştük. Burada acil olarak soyunma odaları yapılması gerekiyor. Gerekli talimatları verdik. Sezon başladığında bu odaların yapılmaması halinde büyük sıkıntılar yaşanacaktır. Tüm takımlar bu sene maçlara katılacaklarını ifade ettiler. Bu şekilde kalacak olursa sıkıntı çok büyük olacaktır. Bir an önce gerekli çalışmaların tamamlanması gerekmektedir dedi. (Tİ - EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık