Antalyaspor Başkanı Buluttan Taraftara Çağrı

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, bu hafta sonu Atiker Konyaspor ile oynanacak maça tüm taraftarlarını beklediklerini söyledi.

Antalyaspor Başkanı Buluttan Taraftara Çağrı
  • 15 Ağustos 2018, Çarşamba 14:21
Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, bu hafta sonu Atiker Konyaspor ile oynanacak maça tüm taraftarlarını beklediklerini söyledi.
Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonunun 2. haftasında Atiker Konyasporu evlerinde ağırlayacaklarını ve taraftar desteğine çok ihtiyaçları olduğunu ifade eden Başkan Cihan Bulut, “Haydi, kırmızı-beyaz renklerin altında tek yürek olmaya” dedi.
Antalyasporun Antalya Stadyumunda oynayacağı maçta kırmızı-beyazlı taraftarların stadyumu doldurmasını temenni ettiklerini belirten Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, “Atiker Konyaspor maçında taraftarlarımızın yanımızda olmasına ve desteğine çok ihtiyacımız var. Mücadeleden asla vazgeçmeyen takımımızın yanında olmanız ve onları desteklemeniz, tüm camiamıza güç katacaktır. Haydi Antalya. Cumartesi günü omuz omuza Antalya Stadyumuna” diyerek kırmızı-beyazlı camiayı Antalya Stadyumuna davet etti.

Hem maddi hem manevi destek bekliyoruz
Maddi koşullar nedeniyle sıkıntılı bir sezon geçirdiklerini söyleyen Cihan Bulut, “Bu sezonu taraftarlarımızın ve şehrimizin desteğiyle tamamlayacağız. Hedefimiz; ligi en iyi yerde tamamlamak. Bunun için hem taraftarımıza hem de kulübümüzü maddi anlamda destekleyecek sponsorlara ihtiyacımız var. Zaman, kentin desteğini alma zamanıdır. 52 yıllık maziye sahip olan bu kulübü yaşatmak için tüm şehrin desteğini almalıyız. Bu marka, bu değer Antalyanındır. Antalya da bu değere sahip çıkmalıdır” diye konuştu.

Kenetlenirsek başarırız
Başarı için kenetlenmenin önemli bir faktör olduğunun altını çizen Cihan Bulut, sözlerine şöyle devam etti:
“Geçtiğimiz sezon takımımız, yüzümüzü kara çıkarmadı ve ligin ikinci yarısında en çok puan toplayan takımlar arasında yer aldı. Ligde kalma başarısını gösterdi. Gerçekten sancılı bir süreçti. Futbolcularımız kenetlendi, teknik heyetimiz kenetlendi, taraftarımız kenetlendi, Antalyamız kenetlendi ve takımımız Süper Ligde kaldı. Bu enerjiyi yeni sezonda da devam ettirmek en büyük temennimiz. Futbolcularımız arasındaki birlik ve kenetlenme duygusu eminim yanında başarıyı da getirecektir.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık