Antalyaspor A.ş. Olağanüstü Genel Kurulunda Öztürk, Başkanlığa Seçildi

Antalyaspor A.Ş. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında Ali Şafak Öztürk, 3 yıllığına başkan olarak seçildi.

Antalyaspor A.ş. Olağanüstü Genel Kurulunda Öztürk, Başkanlığa Seçildi
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 17:24
Antalyaspor A.Ş. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında Ali Şafak Öztürk, 3 yıllığına başkan olarak seçildi.
Antalyaspor A.Ş. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde gerçekleştirildi. Antalyaspor A.Ş. yönetim kurulu listesi ve görev süresinin belirlendiği toplantıda divan başkanlığına Turgay Soyar seçildi. Antalyaspor A.Ş. ve Antalyaspor Derneği Başkanı Ali Şafak Öztürk, Kulüpler Birliğinin Euro ile maaş alan futbolcuların durumunun görüşüleceği toplantıda olduğu için genel kurula katılamadı.
Toplantıda Antalyaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu da, yeni yönetimin genç ve dinamik bir kadro olduğunu söyledi. Terzioğlu, “Bu kadro şeffaf bir yönetim anlayışını belirleyecektir. Bu dönemde birlik beraberlik içerisinde olunmalıdır. Eleştiriler Antalyaspor geleceğine katkı verecek şekilde olmalı. Antalyasporu dostça geçinerek çok iyi yerlere getirmeliyiz dedi.
Antalyaspor yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu:
“Ali Şafak Öztürk, Nurettin Ünal, Ziya Erbaş, Bora Terzioğlu, Neşet Koçkar, Emin Murat Süğlün, Erhan Erdem, Berkay Bahar, Emre Önen, Özgür Kasapoğlu, Abdurrahman Tolga Çelik, Alpaslan Arslanca, Atilla Akıncı, Eser Demir, Mert Osmanlar, Aytaç Altay, Melih Beken, Bekir Kara, Emin Kemal Hesapçıoğlu.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık