Ankaragücü Ve Gençlerbirliğinden “30 Ağustos” Mesajı

Ankaranın iki köklü spor kulübü olan MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, resmi internet siteleri üzerinden kutlama mesajı paylaştı.

Ankaragücü Ve Gençlerbirliğinden “30 Ağustos”  Mesajı
  • 30 Ağustos 2018, Perşembe 2:42
Ankaranın iki köklü spor kulübü olan MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, resmi internet siteleri üzerinden kutlama mesajı paylaştı.
MKE Ankaragücünün paylaştığı mesajda Ulu Önder Atatürkün, “Amerika, Avrupa ve bütün medeniyet dünyası bilmelidir ki, Türkiye Halkı her medeni ve kabiliyetli millet gibi, kayıtsız şartsız hür ve müstakil yaşamaya kesin karar vermiştir. Bu meşru kararı bozmaya yönelen her kuvvet, Türkiyenin ebedi düşmanı kalır. Bu hususta insaniyet ve medeniyet aleminin temiz vicdanı muhakkak Türkiye ile beraberdir” sözlerine yer verilerek, şunlar aktarıldı:
“Ulusumuzun varlığına göz dikmiş düşman güçlerine karşı, tarihte eşi ve benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandırdığımız ve Anadolunun sonsuza kadar Türk Yurdu olduğunu dünyaya duyurduğumuz 30 Ağustos Zaferinin 96. yılını büyük bir coşkuyla kutluyoruz.
Bizlere bu cennet vatanı armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Şanlı tarihimizde şeref ve kahramanlık günümüz olan 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”
Gençlerbirliği Spor Kulübünden paylaşılan mesajda ise “Zaferimizin 96.yıl dönümünü, 30 Ağustos Zafer Bayramını büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve bağımsızlık yolunda destan yazan tüm kahramanları saygı ve minnetle anıyoruz” ifadelerine yer verildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık