Anadolu Efes Errick Mccollum İle Yolları Ayırdı

Anadolu Efes, Amerikalı basketbolcu Errick McCollum ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Anadolu Efes Errick Mccollum İle Yolları Ayırdı
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 13:25
Anadolu Efes, Amerikalı basketbolcu Errick McCollum ile yollarını ayırdığını açıkladı.
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Anadolu Efes, kadrosuna kattığı yeni isimleri açıklamaya devam ederken, elinde bulunan ve gelecek sezonda yola devam etmeyeceği oyuncularla da vedalaşıyor. Lacivert-beyazlılarda geçen sezon başında transfer edilen Amerikalı basketbolcu Errick McCollum ile de yollar ayrıldı. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Errick McColluma bugüne kadar takımımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz” denildi.
Efes, McCollum ile geçtiğimiz sezon 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Yıldız basketbolcu, Efes formasıyla THY Euroleaguede 14.5 sayı, 2.4 ribaund, 2.3 asist ortalamaları ile mücadele etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık