Aminu Umar: Hayde Uşaklar Gelun Maça, Destek İster Bu Atmaca

Çaykur Rizesporlu oyuncu Aminu Umar, ligin başlamasını sabırsızlıkla beklediğini ifade ederek, Rizesporlu taraftarlara da destek çağrısında bulundu.

Aminu Umar: Hayde Uşaklar Gelun Maça, Destek İster Bu Atmaca
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 11:39
Çaykur Rizesporlu oyuncu Aminu Umar, ligin başlamasını sabırsızlıkla beklediğini ifade ederek, Rizesporlu taraftarlara da destek çağrısında bulundu.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, ligin ilk haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam ediyor. Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi, Çaykur Rizesporun bu sezon Osmanlıspordan kadrosuna kattığı Umar, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Geçen sezon Osmanlısporda kötü bir sezon geçirdiklerini ve ardından küme düştüklerini ifade eden Umar, şu anda Çaykur Rizesporda olmaktan mutlu olduğunu belirtti.

Elimizden gelenin en iyisini yapacağız
Ligin başlamasını sabırsızlıkla beklediğinin altını çizen Umar, Ligin başlamasına günler kaldı. Hem ben hem de diğer arkadaşlarım bu konuyla alakalı heyecanlıyız. Bir an evvel ligin başlaması için sabırsızlanıyoruz. Geçen yıl Osmanlısporda çok kötü bir sezon geçirdik. Bu sezon Rizespordan teklif gelince buraya gelmeye karar verdim. Rizesporda olmaktan çok mutluyum. Geçen yıla nazaran çok fazla bir karşılaştırma yapmak istemiyorum. Burada yeni bir ortam var yeni bir oluşum var. Burada elimizden gelenin en iyisini yapacağız şeklinde konuştu.
Nijeryalı futbolcu, Rizesporlu taraftarlara da Türkçe olarak destek çağrısı yaparken, Karadeniz şivesiyle Hayde uşaklar gelun maça, destek ister bu atmaca ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık