Altay 3185 Gün Sonra Karabükte Sahne Alacak

Spor Toto 1. Ligde pazar günü Kardemir Karabükspora konuk olmaya hazırlanan Altay, 3185 gün aranın ardından bu deplasmanda puan arayacak.

Altay 3185 Gün Sonra Karabükte Sahne Alacak
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 12:36
Spor Toto 1. Ligde pazar günü Kardemir Karabükspora konuk olmaya hazırlanan Altay, 3185 gün aranın ardından bu deplasmanda puan arayacak.
Spor Toto 1. Ligde oynadığı son 5 karşılaşmada galibiyet çıkaramayan Altay, bu hafta 1 puanla ligin dibine demir atan Kardemir Karabükspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zor günler geçiren rakibi karşısında sürpriz istemeyen siyah-beyazlılar, uzun bir aradan sonra Karabükte bir lig maçı oynayacak. İki ekip son olarak 2009-2010 sezonunda Karabük Necmettin Şeyhoğlu Stadında kozlarını paylaşmış, ev sahibi takım müsabakayı Ömer Ateş, Sertan Vardar ve Emenikenin attığı gollerle 3-0 kazanmıştı. O sezon Karabükspor adını Süper Lige yazdırırken, Fuat Yaman idaresindeki Altay ise üst lig hayallerine play-offlarda veda etmişti. İki takım pazar günü 3185 gün sonra birbirlerine rakip olacak.

İstatistikler Altay diyor
Kardemir Karabükspor ile Altay, bu hafta birbirlerine 11. kez rakip olacak. Daha önce oynanan 10 karşılaşmada İzmir temsilcisinin rakibine karşı üstünlüğü bulunuyor. Bu maçların 4ünü Altay kazanırken, Karabükspor ise 2 maçta galibiyete uzandı. İki takımın oynadığı 4 karşılaşmada ise takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık