Ali Koç Ve Yöneticiler Belçikada Organizasyona Katıldı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, Belçika Fenerbahçeliler Derneğinin organizasyonuna katıldı.

Ali Koç Ve Yöneticiler Belçikada Organizasyona Katıldı
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 11:01
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, Belçika Fenerbahçeliler Derneğinin organizasyonuna katıldı.
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fenerbahçenin Anderlecht ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi karşılaşması öncesi Belçika Fenerbahçeliler Derneğinin düzenlediği geceye katıldı. Etkinlikte Sevil Zeynep Becan, Acar Sertaç Komsuoğlu, Mustafa Kemal Danabaş, Selahattin Baki, Metin Şen, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan ve Ozan Korman Tarman hazır bulundu.
Belçika Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mahmut Korkmazer, Ali Koç ve yöneticileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söylerken, Anderlecht maçı için çok iyi hazırlandıklarını ve bundan sonra da faaliyetlerini artırarak sürdüreceklerini ifade etti.
Ali Koç ise Avrupadaki Fenerbahçe derneklerinin kulübü temsil ettiğini belirterek, faaliyetlerinin önemine vurgu yaptı. Koç, Belçika Fenerbahçeliler Derneğinin Feneriumdan çok büyük miktarda ürün satın alarak kulübe maddi destek verdiğini de anlattı. Organizasyonun davetlileri arasında Türkiyenin Brüksel Büyükelçisi Zeki Levent Gümrükçü ve Saint-Jossenin Türk Belediye Başkanı Emir Kır da yer aldı.
Karşılıklı hediyeler verilen etkinliğin sonunda üzerinde Başkanımız Ali Koç Brüksele hoşgeldiniz yazılı bir pasta kesildi. Pasta kesimine eski futbolcular Serhat Akın ve Önder Turacı da katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık