Alanyaspor, Papiss Cisseyi Transfer Etti

Aytemiz Alanyaspor, Çin Liginde forma giyen golcü oyuncu Papiss Cisse ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Alanyaspor, Papiss Cisseyi Transfer Etti
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 20:49
Aytemiz Alanyaspor, Çin Liginde forma giyen golcü oyuncu Papiss Cisse ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Aytemiz Alanyaspor transferde son günde bombayı patlattı. Turuncu-yeşilliler, Pazzini transferinde sorun çıkması üzerine yöneldiği Papiss Cisse ile anlaşma sağladı. Çin Liginde forma giyen 33 yaşındaki golcü Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesislerinde düzenlenen imza töreniyle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

“Camiamıza ve kendisine hayırlı olsun”
Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, transferin son saatlerinde forvet hattına herkesin bildiği futbolcu Papiss Cisseyi dahil ettiklerini söyledi. Cissenin bundan sonra Aytemiz Alanyaspor forması giyeceğini belirten Çavuşoğlu, “Camiamıza ve kendisine hayırlı olsun. Kariyerinde üstüne koyarak devam edeceğine inanıyorum. Kazasız ve belasız bir sezon geçirmesini diliyorum. Kendisinden beklentimiz yüksek. Allah utandırmasın” dedi.

“Saha içinde konuşacağım”
Papiss Cisse ise, “Burada olmaktan çok mutluyum. Başkanımızın söylediği gibi Alanyanın benden beklentileri var. Ben de çok çalışarak bu beklentilere karşılık vermek istiyorum. Alanyasporun başarısı için elimden geleni yapacağım. Konuşmayı pek sevmem. Saha içinde konuşacağım” diye konuştu.
Kariyerine Fransada başlayan 33 yaşındaki Senegalli golcü Papiss Cisse, sırasıyla Metz, Cherbourg, Chateauroux, Freiburg, Newcastle ve Luneng formaları giydi. Papiss Cisse, Senegal Milli Takımında da 37 maçta 17 gol attı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık