Alanyaspor, Merih Demiralı Kiraladı

Aytemiz Alanyaspor, Portekizin Sporting Lizbon takımından 20 yaşındaki stoper Merih Demiralı 1 yıllığına kiraladı.

Alanyaspor, Merih Demiralı Kiraladı
  • 15 Ağustos 2018, Çarşamba 21:00
Aytemiz Alanyaspor, Portekizin Sporting Lizbon takımından 20 yaşındaki stoper Merih Demiralı 1 yıllığına kiraladı.
Türkiye U21 Milli Takımında da forma giyen Merih Demiral, kendisini 3,5 milyon Euro satın alma opsiyonu ile turuncu- yeşilli renklere bağlayan imzayı Cengiz Aydoğan Tesislerinde düzenlenen törende attı.

“İyi bir sezon geçireceğine inanıyorum”
Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, stoper mevkine Fenerbahçe altyapısında yetişen Merih Demiralı kadroya dahil ettiklerini söyledi. Transferin hem kulübe hem de Merihe hayırlı olmasını dileyen başkan Çavuşoğlu, İyi bir sezon geçireceğine inanıyorum. Kendisi Ümit Milli Takımında da oynuyor. Sezon sonunda bonservisini alabilme şansımız da var. Allah utandırmasın dedi.

“Hepimiz adına güzel bir sezon olmasını diliyorum”
Merih Demiral ise, Transferimin gerçekleşmesinde emeği geçen başta başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ederim. İnşallah Alanyaspor camiasını en iyi şekilde temsil etmek için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Hepimiz adına güzel bir sezon olmasını diliyorum diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık