Alaattin Hatayoğlu: Mete Kalkavanı Trabzonspor Maçlarında Görmek İstemiyoruz

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, 2-2 sona eren Ankaragücü karşılaşmasını yöneten hakem Mete Kalkvanı Trabzonsporun maçlarında görmek istemediklerini söyledi.

Alaattin Hatayoğlu: Mete Kalkavanı Trabzonspor Maçlarında Görmek İstemiyoruz
  • 28 Ağustos 2018, Salı 11:00
1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, 2-2 sona eren Ankaragücü karşılaşmasını yöneten hakem Mete Kalkvanı Trabzonsporun maçlarında görmek istemediklerini söyledi.
Trabzonsporun gündemini değerlendiren Alaattin Hatayoğlu, Ankaragücü maçındaki performansından dolayı hakem Mete Kalkavanı topa tuttu. Kalkavanın her Trabzonspor maçında aleyhlerinde karar verdiğini söyleyen Hatayoğlu, bir daha bu hakemi maçlarında görmek istemediklerini belirtti.

“Transfer yaparak Trabzonspor ayağa kalkmaz”
Hatayoğlu, yeni yönetime geçen yönetimlerden bir enkaz kaldığını vurgulayarak, Özellikle İbrahim Hacıosmanoğlu ve ardından Muharrem Usta yaptıkları transferlerle beraber kulübü hem ekonomik anlamda hem futbolcu kalitesi anlamında çok kötü idare etti. Ahmet Ağaoğlu ve ekibi onların yapmadıklarını yaparak zaten Trabzonsporu kulüp anlamında rayına oturturlar diye düşünüyorum. Şu an çok fazla transfer yapmamaları Trabzonsporun avantajınadır. Zaten para yok, transfer yaparak Trabzonspor ayağa kalmaz. Şu an kadroda külfeti çok ağır olan futbolcular var. Sahada hiçbir etki gösteremeyen futbolcular bunlar. Trabzonsporun bunlardan bir an önce kurtulup nokta transferler yapmalı, bir transfer yap sağlam olsun, takımda oynasın şu ana kadar 6-7 transfer yapıldı. Bence bu transferler de fazlaydı. 2-3 transferle bu durum bu sezon kapatılabilirdi. Özellikle satışı gerçekleşen Okay Yokuşlunun yeri dolmadı. Onun yerine bir ön libero alınabilirdi, şu an biz bu yönetimin transfer politikalarını çok kötü bulmuyoruz çok da iyi bulmuyoruz diye konuştu.

“Burak Yılmazın Beşiktaşa verilmesini asla istemiyorum”
Transferi gündemde olan Burak Yılmaz ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Hatayoğlu, Burak Yılmazın transfer gündemi var. Bir Galatasaraya gidiyor bir Beşiktaşa gidiyor. Trabzonspor kesinlikle rakiplerine elindeki en iyi futbolcuyu vermemeli. Ben buradan çağrı yapıyorum özellikle Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Başkan Ali Ağaoğluna, diğer yönetimlerin yaptığı gibi Beşiktaşta gözden düşmüş futbolcularını alıp kendindeki en iyi futbolcuyu bu takımlara vermesinler. Çünkü bizim yarıştığımız takımlar Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaştır. Onların yedeğe düşürdüğü futbolcuyu alacaksınız, elinizdeki Türkiyenin en iyi forvetini siz rakiplere vereceksiniz. Türkiyenin bence en iyi forveti Burak Yılmazdır, ayağı yere bastığı sürece Türkiyede gol atmaya devam eder. Ben Burak Yılmazın Beşiktaşa verilmesini asla istemiyorum. Eğer verirseler büyük yanlış yaparlar ifadelerini kullandı.

“Mete Kalkavan elimizden 2 puanı aldı”
Başakşehir mücadelesini şanssızlık ve beceriksizlikle kaybettiklerini söyleyen Hatayoğlu, Kaybetmek hakkımızdı. O maçtan sonra sahamızda Sivassporu 3-1lik net bir skorla mağlup ettik. En son oynadığımız Ankaragücü maçını ne yazık ki Mete Kalkavan, elimizden 2 puanı aldı. Ben bu hakeme değinmek istiyorum. Mete Kalkavan bütün maçlarında Trabzonsporun aleyhine bariz hatalar yapan bir hakem. Ankaragücü maçını kazanamamızın en büyün sebebi Mete Kalkavandır. Biz buradan Merkez Hakem Kurulu (MHK) ve federasyona çağrıda bulunuyoruz. Kesinlikle bu hakemi bundan sonra Trabzonspor maçlarında görmek istemiyoruz. Mete Kalkavan; Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında bu hataları yapsaydı başkanı, yöneticisi ve basınıyla birlikte ayağa kalkardı. Ama ne yazık ki şu an Trabzonspor Başkanı ve yönetiminden böyle bir tavır göremiyoruz. Trabzonsporun haklarını savunsunlar, biz bu takımı desteklemeye devam edeceğiz. Ünal Karamanın da Trabzonsporda başarılı veya başarısız olup olmadığını değerlendirmek için henüz erken. İlk kez Trabzona teknik direktör olarak geldi. 3 maçta 4 puan yaptı. Biz hocamıza ve yönetimimize desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz açıklamasında bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık