7 Bin Çocuğa Ücretsiz Futbol Eğitimi

Adana Büyükşehir Belediyesi, 9 ilçedeki 19 tesiste açtığı yaz futbol okullarında 7-15 yaş arasındaki çocuklara temel futbol eğitimi verdi.

7 Bin Çocuğa Ücretsiz Futbol Eğitimi
  • 14 Eylül 2018, Cuma 14:52
Adana Büyükşehir Belediyesi, 9 ilçedeki 19 tesiste açtığı yaz futbol okullarında 7-15 yaş arasındaki çocuklara temel futbol eğitimi verdi.
Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığının organizesinde Seyhan, Yüreğir, Sarıçam, Ceyhan, Yumurtalık, Feke, Pozantı, Kozan ve Karaisalı ilçelerinde açılan kurslara dahil olan çocuklar, 3 aylık eğitimin ardından mezun oldu. Düzenlenen törende Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, ücretsiz futbol kursu gören çocukların heyecanını ve sevincini paylaştı.
Forma, şart ve tozluk ihtiyaçlarının Adana Büyükşehir Belediyesince ücretsiz dağıtıldığı futbol yaz okulunun kapanış töreninde velilere ve kursiyerlere hitap eden Başkan Vekili Ramazan Akyürek, geleceğin teminatı olan çocuklara sporu sevdirmek, yeni neslin yaşama sevincini arttırmak, özgüvenlerine katkıda bulunmak amacıyla hizmet verdiklerini belirtti.
Başkan Hüseyin Sözlünün talimatları doğrultusunda yaz futbol okullarının yanı sıra yüzme, tiyatro, bağlama, klarnet, kemal, gitar, şan, ney, satranç, piyano, resim, diksiyon, İngilizce ve Türk halk oyunları kursları düzenlediklerini anımsatan Akyürek, Adana Büyükşehir Belediyesinin sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğini bildirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık