4. Uluslararası Türk Dünyası Şehirleri Adana Judo Turnuvası Sona Erdi

Bu yıl 4üncüsü Adanada düzenlenen Türk Dünyası Şehirleri Judo Turnuvası, Yüreğir Serinevler Spor Salonunda gerçekleştirildi. 2 gün süren müsabakalar sonucunda dereceye girenlere ödülleri verildi.

4. Uluslararası Türk Dünyası Şehirleri Adana Judo Turnuvası Sona Erdi
  • 08 Ekim 2018, Pazartesi 12:15
Bu yıl 4üncüsü Adanada düzenlenen Türk Dünyası Şehirleri Judo Turnuvası, Yüreğir Serinevler Spor Salonunda gerçekleştirildi. 2 gün süren müsabakalar sonucunda dereceye girenlere ödülleri verildi.
Adana Büyükşehir Belediyesinin sponsorluğunda, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla yapılan müsabakalara Azerbaycan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Dağıstan, Tebriz ve Nahcivanın yanı sıra Adana, Mersin, Gaziantep, Kırşehir, Kahramanmaraş, Adıyaman, Konya, Osmaniye, Hatay, Manisa, Mersin, Kilis illerinden 80i kız, toplam 460 sporcu katıldı.
Açılış serenomisinde konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel katılan sporculara başarılar dileyerek, müsabakaların geleneksel hale dönüştüğünü ve ülkeler arası spor ilişkilerinin olumlu etkilendiğini söyledi.
Adana il olarak Süper Miniklerde 1 Altın, 2 Gümüş, 10 Bronz, Miniklerde 2 Altın, 4 Gümüş, 3 Bronz, Yıldızlarda ise 6 Altın 4 Gümüş 11 Bronz madalya aldı.
Müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerini Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Tatlısu Belediye Başkanı Ahmet Hayri Orçan, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel takdim etti.
Ayrıca Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporcular makarna ve tatlı ikramı yapıldı.
2 gün süren müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar isimler şu şekilde:
Yıldız Kızlar: 1 - Adana Büyükşehir Belediyesi 2 - Kırşehir 3 - Osmaniye 4 - Kahramanmaraş
Yıldız Erkekler: 1 - Kahramanmaraş 2 - Azerbaycan 3 - Adana Büyükşehir Belediyesi 4 - Osmaniye
Minik Kızlar: 1 - Kahramanmaraş 2 - Konya Büyükşehir Belediyesi 3 - Osmaniye 4 - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Minik Erkekler: 1 - Osmaniye 2 - Azerbaycan 3 - Kırşehir 4 - Adana Büyükşehir Belediyesi
Süper Minik Kızlar : 1 - Konya Büyükşehir Belediyesi 2 - Kahramanmaraş 3 - Mersin Gücü 4 - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Süper Minik Erkekler: 1 - Konya Büyükşehir Belediyesi 2 - Azerbaycan 3 - Kahramanmaraş 4 - Mersin Gücü

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık