Yeni: “24 Haziran Seçimlerinin En Büyük Kaybedeni Kılıçdaroğlu Ve Chpdir”

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, CHPde demokratik bir hakkın dahi engellendiğini ifade ederek, Gerçekten 24 Haziran Seçimlerinin en büyük kaybedeni Kemal Kılıçdaroğlu ve CHPdir” dedi.

Yeni: “24 Haziran Seçimlerinin En Büyük Kaybedeni Kılıçdaroğlu Ve Chpdir”
  • 24 Temmuz 2018, Salı 11:30
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, CHPde demokratik bir hakkın dahi engellendiğini ifade ederek, Gerçekten 24 Haziran Seçimlerinin en büyük kaybedeni Kemal Kılıçdaroğlu ve CHPdir” dedi.
Yeni, 24 Haziran Seçimlerini değerlendirdi. Yeni, düzenlediği basın toplantısında yakın zamanda Karataş ilçesinde kurulacak olan Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin kentin ve ülkenin ekonomisine büyük katkılar sunacağını belirterek, bu tip yatırım hareketlerinin tüm siyasi kimliklerle takipçisi olacaklarını ifade etti.
AK Parti il ve ilçe teşkilatları ile ilgili bilgilendirmeler de yapan Yeni, Cumhurbaşkanı Erdoğanın, genel başkan olarak kendilerine öğrettiği sandık bazlı çalışmanın önemine vurgu yaparak, “Adanada 15 ilçemizin tamamında, toplam 4 bin 500 civarında sandıkta ilçe başkanlarımızla seçimden sonra yaptığımız değerlendirmeler neticesinde, sandık bazlı çalışmaları başlattık. İktidar partisi olmanın sorumluluğunu, vatandaşlara ulaşarak onların taleplerinin yerine getirilmesi ve şikayetlerinin çözümü noktasında bürokrasi ile diyalog kurmak istiyoruz” diye konuştu.
Bir basın mensubunun CHP ve İYİ Partinin yaşadığı sıkıntıların, yerel seçimlerde AK Partiye yansımasını sorması üzerine Yeni, “Tek adamlığı eleştiriyorlardı, kendilerini tartıştırmıyorlar dahi. Ben Cumhuriyet Halk Partisinde demokratik bir hakkın dahi engellendiğini görüyorum. Gerçekten 24 Haziranın en büyük kaybedeni Kemal Kılıçdaroğlu ve CHPdir” diye cevap verdi.
15 Temmuzda yaşananları ve tüm ülkede olduğu gibi Adanada da gösterilen hassasiyetin kendisini memnun ettiğini belirten Yeni, “Biz her zaman ‘önce vatan diyebiliyoruz. Bunun ilk sınavını acı ama 15 Temmuzda verdik. 15 Temmuzda milletimiz canını hiçe sayarak, ‘sadece vatan dedi ve sokağa döküldü, meydanlara çıktı. Geçen 2 yıllık sürede ben gerçekten insanların kendi değerlerine sahip çıkma bilincini en üst seviyede tuttuğunu gördüm” ifadelerini kullandı.
Bedelli askerlik konusuna da değinen Yeni, şu an gençlerin hevesle beklediği bir konu olduğunu belirterek, “Malumunuz dün akşam bütün maddeler ilgili komisyondan geçti. Bugün itibariyle genel kurula getirilecek diye biliyorum. İnşallah bedelli askerlikle artık ülke olarak biraz daha profesyonel askerliğe giden süreçte daha keskin bir adım olarak değerlendirilir” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık