Turan: Çanakkalede Ak Partimiz Halkımızın Takdiriyle Birinci Oldu”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Cumhurbaşkanı ve 27nci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte ara vermeden çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Turan:  Çanakkalede Ak Partimiz Halkımızın Takdiriyle Birinci Oldu”
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 16:37
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Cumhurbaşkanı ve 27nci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte ara vermeden çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Merkez ilçe başkanı Yıldıray Ölçek, Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın ile birlikte Barbaros Mahalle Muhtarı Şaban Şahini ziyaret etti.
Ziyaret sonrası mahalle esnafı ve kahvedeki vatandaşlarla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Turan, “Türkiyede ve Çanakkalede hamdolsun halkımız takdir etti birinci olduk ve iki vekil çıkardık. Daha mazbatamızı almadan, yemin töreni yapmadan Esenler Mahallesinde bir okulun temelini atmaya gittik ve ardından Barbaros muhtarımızın bir çayını içmeye geldik. Çanakkalede Ak Partimiz halkımızın takdiriyle birinci oldu. Biz bundan sonra daha çok çalışıp, daha çok üreteceğiz. Şımarmadan kibirlenmeden, halkımızın bize verdiği bu görevi taşımak zorundayız. Yoksa seçim bitti uğramayalım, iş yapmayalım, üretmeyelim desek hiç kimse bizim kaşımıza gözümüze oy vermez. Halkımızla berabersek iş yapıyorsak, üretiyorsak halkımız sahip çıkar bize ama 3 yıldan berri zaten köy köy, ilçe ilçe gezmeseydik 650 köy var kolay değil hepsine gitseniz yılda bir sıra gelir, hatta bazısına gelmez. Ama herkes şahit çok çalıştık, çok hareket ettik. Halkımızda bunu takdir etti. Halkımız 3 yıldan beri gezdiğimizi, dolaştığımızı, ürettiğimize şahitlik etti. Yollar, okullar, hastaneler, tüneller, limanlar ve Troya 2018 Yılı gibi çok güzel projelerimiz oldu. Esnaf desteklerimiz, emekliye desteğimiz, zirai alet desteklerimiz, genç çiftçi desteklerimiz her alanda büyük işler yaptık. Bir çok konuyu çözme imkanı bulduk. Halkımız da kim iş yapıyor, kim laf yapıyor bunu takdir etti. Sözüm ona CHPnin kalesi olan Çanakkalede bile tüm Türkiye ile beraber Ak Partiyi 1nci yaptık. Oy veren vermeyen Çanakkalede herkes kazandı diye düşünüyorum. Çünkü biz iş yapacağız daha çok üretmeye çalışacağız. Ama Allahta çalışanın karşılığını veriyor. Halkımızın, kim çalıştı kim çalışmadı kim polemik yaptı, kim üretti bunu gördüğünü düşünüyorum. Oy veren, vermeyen tüm Çanakkaleye yüzde 91 gibi büyük bir katılım gösteren Çanakkaleye teşekkür ediyorum. Çanakkalenin bir evladı olarak burada olmaktan mutluyum. 4 vekil seçildi ümit ediyorum hepsinin Çanakkaleye katkısı olacaktır” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık