Toçoğlu, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın başkanlığında gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına Başkan Zeki Toçoğluda katıldı.

Toçoğlu, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına Katıldı
  • 06 Temmuz 2018, Cuma 16:10
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın başkanlığında gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına Başkan Zeki Toçoğluda katıldı.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın başkanlığında gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı. AK Parti Genel Merkezinde milletvekilleri, il başkanları, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ile parti mensuplarının yoğun katılımı gerçekleştirilen program sonrasında Başkan Toçoğlu, değerlendirmelerde bulundu. Başkan Toçoğlu yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın başkanlığında gerçekleştirilen 125. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına İl Başkanımız, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanımız ile Adapazarı Belediye Başkanımızla birlikte katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımız AK Partiyi yükselten en önemli başlığın tevazu olduğunu ifade ettiler. AK Parti siyasetinin sadece seçimlerden birinci çıkmakla yetinmek olmayacağını belirterek; gönül belediyeceğilinin de önemli bir başlık olduğunu dile getirdiler. Bizim temel ilkemiz tevazudur. Milletimizle kucaklaşmaya, gönüllere girmeye devam edeceğiz. Bizim anlayışımızda, hayata bakışımızda kötülük ve düşmanlığı önlemenin yolu tevazudur. Hayata bakışımız sabır ve mücadele ekseninde geçmektedir. Mütevazı, müşfik, merhametli ve gayretli olmak mümin olmanın temel ilkeleri arasında yer almaktadır. Gayretkeş olacağız, sabırla bekleyeceğiz ve sonuçta başarı gelecektir. Ve hayatta karşılaştığımız tüm başarıların, iyiliklerin, güzelliklerin kaynağının ve bunları bize nasip edenin Rabbimiz olduğunu bilip tevazu göstereceğiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık