Tekintaş: “İkizceyi Hak Ettiği Yere Taşıyacağız”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İkizce ilçesinde incelemelerde bulundu.

Tekintaş: “İkizceyi Hak Ettiği Yere Taşıyacağız”
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 17:39
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İkizce ilçesinde incelemelerde bulundu.
Başkan Tekintaş, İkizce halkı ile birlikte yürütülecek çalışmalar sonucunda ilçeyi hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi. Devam eden yatırımlar tamamlandığında İkizce ilçesinde yol sorununun tarihe karışacağını belirten Başkan Engin Tekintaş, “İkizce ilçemizde yaptığımız incelemeler sonrasında doğru yolda ilerlediğimizi gördük. Yapılan hizmetleri ve yapılacak olanları planlayarak bundan sonraki süreçte mümkün olduğunca hızlı bir şekilde İkizceyi hak ettiği yere taşımayı hedefliyoruz. 24 kilometre daha yol yaptıktan sonra İkizce ilçemizde ulaşım hizmetlerini istediğimiz düzeye ulaştırmış olacağız. Kaynartaş-Yoğunoluk bağlantı yolu şehir güzergahı, Yoğunoluk istikametindeki hatlar, Devecik ve Çaybaşı hattına giden yollar da yapılıp tamamlandıktan sonra İkizce ilçemizde yolla ilgili sorunlar büyük oranda çözülmüş olacak. Durmak yok, yola devam. Allah başarılarımızı ekip olarak sürdürmeyi nasip eylesin” diye konuştu.
İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt ise ziyaret vesilesiyle bugüne kadar yapılanları ve bundan sonra yapılacakları gözden geçirme fırsatı bulduklarını belirterek, çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini aktardı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık