Sofuoğludan Yıldırımlılara Önemli Bilgiler

Yıldırım Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Otağ Sohbetleri’nde gazeteci yazar Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nu ağırladı.

Sofuoğludan Yıldırımlılara Önemli Bilgiler
  • 29 Mayıs 2018, Salı 19:30

Yıldırım Belediyesinin Otağ sohbetlerine konuk olan gazeteci yazar Ebubekir Sofuoğlu, Türkiyenin tartışmalı, zor günlerden geçtiğini, her geçen gün yeni saldırılarla karşılaştığını söyledi. Bu saldırıların bazen ateşli silahlarla, bazen terörize eylemler ile bazen de dolar saldırısı şeklinde faiz arttırımıyla yükselen saldırılar olduğunu belirten Sofuoğlu, “Bu saldırıların hepsi aynı merkezden yapılan saldırılar. Hiçbiri tesadüf değil, hiçbiri koordinasyon dışında değil. Bu saldırılar Türkiyenin güçlenmesini istemedikleri için düzenlenen saldırılardır” diye konuştu.

DARBELER TARİH OLDU

1980 darbesinin ve 1982 anayasasının sıkıntılarını tüm ülkenin uzun yıllar çektiğini belirten Ebubekir Sofuoğlu, “Dış mihraklar, Osmanlının ardından Türkiye Cumhuriyetinin gelişmesini, güçlenmesini ve dünyada söz sahibi olan bir ülke haline gelmesini önlemek adına darbeleri desteklediler. 1980 darbesi başarılı oldu ama 15 Temmuzda yaşanan kalkışma hareketi milletin iradesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın kararlı duruşuyla önlendi” ifadelerini kullandı. Programın ardından ilçe sakinlerinin gösterdiği ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sofuoğlu, etkinliği gerçekleştiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve ekibine teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık