Putin: Skripal Aktivist Değil, Bir Casus Ve Hain

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, eski Rus ajanı Seygey Skripalin bir aktivist değil bir ajan ve hain olduğunu söyledi.

Putin: Skripal Aktivist Değil, Bir Casus Ve Hain
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 18:02
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, eski Rus ajanı Seygey Skripalin bir aktivist değil bir ajan ve hain olduğunu söyledi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskovadaki Rus Enerji Haftası Uluslararası Forumunda yaptığı konuşmada, eski Rus ajan Sergei Skripal ile ilgili, Bazı medya organları, Skripalin bir çeşit aktivist olduğunu söylüyor. O açıkça bir casus, memleketine hainlik yapan biri. Kendi ülkesine ihanet eden diye bir tabir var. Skripal o kişidir. Ülkenize ihanet eden bir kişi varsa düşünün, ona nasıl davranırsınız. O sadece bir pisliktir dedi.
Putin, Rusyanın, İngiltereyi defalarca Moskovaya Skripal davasıyla ilgili materyaller sağlamaya çağırdığını, ancak talepler göz ardı edildiğini söyledi. Putin, Daha önce de söylediğim gibi, Sktipal yakalanmış, cezalandırılmış ve 5 yıl hapiste kalmış bir haindir. Bu kadar. Kendisi yurtdışına gitti ve orada bazı istihbarat servisleriyle bağlantıya, onlarla işbirliği yapmaya devam etti dedi.

“Yabancı kuvvetler Suriyeden çekilmeli”
Putin konuşmasının devamında Suriye konusuna değinerek, Moskovanın Rus askeri de dahil olmak üzere bütün yabancı kuvvetlerin nihayet Suriyeden çekilmesini istediğini söyledi.
Konuşmasında küresel petrol piyasalarında yaşanan gelişmeleri değerlendiren değinen Putin, ABD Başkanı Donald Trump, petrol fiyatlarının yüksek olduğunu düşünmekte haklı. Fakat petrol fiyatlarının olmasından ABD yönetimi suçlu” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık