Osmangazide Yaz Spor Okulları Başladı

Osmangazi Belediyesinin çocukların yaz aylarında sporla iç içe olmalarını sağlamak amacıyla her yıl organize ettiği Osmangazi Belediyesi Yaz Spor Okullarının 2017-2018 dönemi başladı.

Osmangazide Yaz Spor Okulları Başladı
  • 18 Haziran 2018, Pazartesi 21:00

Osmangazi Belediyesinin çocukların yaz aylarında sporla iç içe olmalarını sağlamak amacıyla her yıl organize ettiği Osmangazi Belediyesi Yaz Spor Okullarının 2017-2018 dönemi başladı.

Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutup spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olarak yetişmesini sağlamak adına düzenlenen Yaz Spor Okullarına ilgi her geçen yıl artıyor. Kort tenis, Taekwondo, Basketbol, Judo, Masa Tenisi ve Voleybol olmak üzere toplam 6 branşta eğitime başlayan çocuklar ilk derslerinde antrenörleriyle tanışıp, spora yönelik alıştırmalar yaptı. 3 hafta süreyle 3 dönem halinde gerçekleştirilecek eğitime katılan minik sporcular, ilk antrenmanı yapmanın heyecanını yaşadı. Kente ve yaşayanlara değer katan kaliteli hizmeti vatandaşlara sunmayı hedeflediklerini vurgulayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Her yaştan insanımızın faydalanması için yaptığımız tesislerimizin dolduğunu görmek bizleri oldukça mutlu ediyor. Yaz Spor Okullarında çocuklarımız Kort tenis, Taekwondo, Basketbol, Judo, Masa Tenisi ve Voleybolun yanı sıra Yüzme branşından da faydalanabilecek. Yüzme kursuna gelmek isteyen minik sporcularımız hafta içi 3, hafta sonu 4 haftalık program halinde Atıcılar, Fatih ve Demirtaş Yüzme Havuzlarında eğitim alacak. Katılım sağlayan çocuklarımıza kurs sonunda birer sertifika takdim edilecek” dedi.

Spora ve sporcuya yönelik ciddi yatırımlar yaptıklarını da belirten Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak gelecek için umut vaat eden çocuklarımızın spor faaliyetlerine yönlendirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Geçtiğimiz yıllara göre daha fazla öğrenci hedefliyor, sporu bir araç olarak kullanarak çocuklarımızın eğitimlerine ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Osmangazi Belediyesinin açtığı Yaz Spor Okullarından yararlanmak isteyenler 0224 243 73 43 numaralı telefondan kayıt yaptırırken, Atıcılar Yüzme Havuzu için 0224 253 25 79, Demirtaş Yüzme Havuzu için 0224 262 25 76 ve Fatih Yüzme Havuzu için 0224 254 25 79 numaralı telefondan müracaat edebilecekler.


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık