Niğdeden, Chpde Değişim Ve Umut Kurultayına Destek

CHP Niğde İl Genel Meclis Üyesi Rasim Yılmaz ve CHP Niğde Kadın Kolları Başkanı ve Kurultay Delegesi Nevriye Sayın CHPde olağanüstü kongre için imza toplanması sürecinde “Değişim ve Umut Kurultayna destek verdiklerini açıkladı.

Niğdeden, Chpde Değişim Ve Umut Kurultayına Destek
  • 23 Temmuz 2018, Pazartesi 12:00
CHP Niğde İl Genel Meclis Üyesi Rasim Yılmaz ve CHP Niğde Kadın Kolları Başkanı ve Kurultay Delegesi Nevriye Sayın CHPde olağanüstü kongre için imza toplanması sürecinde “Değişim ve Umut Kurultayna destek verdiklerini açıkladı.
Basın toplantısı düzenleyen CHP Niğde İl Genel Meclis Üyesi Rasim Yılmaz, Muharrem İncenin hem Cumhuriyet Halk Partisinde hem de Türkiyede bir umut olan bir değer olduğunu söyledi.
Yılmaz yaptığı basın toplantısında şunları dedi: “CHP Niğde İl Genel Meclis Üyesi Rasim Yılmaz, ‘24 Hazirandaki seçimlerden sonra partimizde bir imza, umut ve değişim kurultayı için bir imza kampanyası başlatılmıştır delegeler ve milletvekilleri tarafından. Bizde Niğdede siyaset yapan ve Niğdenin sorunlarıyla ilgilenen Cumhuriyet Halk Partisine emeği olan insanlar olarak bu kurultay çağrısına olumlu yönde cevap veriyoruz ve desteklediğimizi sizlere açıklamak istiyoruz. Bildiğiniz üzere 24 Haziranda Cumhurbaşkanı adayımızı Sayın Muharrem İnce yaklaşık yüzde 31e yaklaşan bir oy oranıyla aslında bir başarı yakaladı. Yani Türkiyede yaklaşık her üç kişiden birinin oyunu almayı başarabildi. İlimiz Niğdede de oylarımız 55 Bin civarında yanılmıyorsam Muharrem Bey oy aldı. Ciddi bir oy. Liderlik vasfı, Cumhuriyet Halk Partisine yakışır şekilde. Bunu gözlemliyoruz. Son derece hazır cevap, son derece donanımlı, milletin hoşuna gidebilecek çalışmaları olan hem solda hem Cumhuriyet Halk Partisinde hem de Türkiyede bir umut olan bir değerimizdir. Biz bu değerimize sahip çıkmak istiyoruz. Milletvekilimizle birlikte ilimizde 7 tane kurultay delegemiz var Niğdede. Kulislerde konuşulanları söyleyeyim 3 arkadaşımızın değişim ve umut kurultayına destek verdiğini öğrendik. Tabi önümüzde 8 günlük bir daha süre var. Niğdede bu imza sayısı muhtemelen artacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi kurulduğu günden bu yana bir çok emeği geçen isim olmuştur. Şuandaki Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu ve ekibinin de partimize ciddi manada katkıları olmuştur. Bunları hiçbir zaman yadsıyamayız. Sayın Genel Başkan ve ekibine karşı ya da Cumhuriyet Halk Partisine karşı bir saygısızlık içerisinde değiliz onları da her zaman sevgiyle saygıyla yad etmek isteriz öyle de yapıyoruzdedi.
Kurultay Delegesi Nevriye Sayın ise ‘Ben değişimden yanayım. Şöyle ki biz kadın kolları olarak gerçekten büyük bir özveriyle çalıştık bütün seçimlerde ve her seferinde hayal kırıklığına uğramak bizi mahvetti. Biliyorsunuz kadın kolları sahalarda çalışır, alanlarda çalışır ve ev ev gezeriz. Düşünebiliyor musunuz Niğdede 50 Binden fazla ev gezmişiz referandumda. Bu kolay bir iş değil. Bir değişimden yana tavır koydum ben. Bu kadınların emekleri de yok sayılıyor. Hiç bir zaman taktir edilmedik, edilemedik hele hele bu son seçim bizi mahvetti diye konuştu

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık