Mudanyada Sokak Basketbolu Heyecanı.

Mudanyalı öğrencilere ilk karne hediyesi Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’dan geldi.

Mudanyada Sokak Basketbolu Heyecanı.
  • 12 Haziran 2018, Salı 16:19

Mudanyalı öğrencilere ilk karne hediyesi Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmazdan geldi. Tüm bir yılın stresini, Mudanya Belediyesi tarafından düzenlenen Sokak Basketbolu Barış ve Kardeşlik Turnuvasında atan öğrenciler, şampiyonluk ipini göğüsleyebilmek için ter döktü.

Mudanya Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı gereği kültür ve sanatı, eğitimi ve sporu her yaştan Mudanyalı için ulaşılabilir kılmaya devam ediyor. Bir yıllık eğitim- öğretim dönemini tamamlayan Mudanyalı öğrencilere ilk karne hediyesi Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmazdan geldi. Mudanyalı öğrenciler, tüm bir yılın stresini, Mudanya Belediyesi tarafından düzenlenen Sokak Basketbolu Barış ve Kardeşlik Turnuvasında attı. Yeni Mahalle Basketbol Sahasında gerçekleştirilen turnuva, çekişmeli maçlara sahne oldu. 6 kategoride düzenlenen turnuvaya, 28 takım, 112 sporcu katıldı. Öğrenciler, takımının adını finale yazdırabilmek ve şampiyonluk ipini göğüsleyebilmek için ter dökerken, Minik Erkekler Kategorisi 1. Grupta Organize İşler, Minik Erkekler Kategorisi 2. Grupta Şarlet Anadoluspor, Yıldız Erkeklerde Fırtına, Genç Erkeklerde Woodcutters, Genç Kızlarda Porselen, 18 Yaş Üstü Büyükler kategorisinde ise Aslanlar takımı birinci oldu. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, turnuvanın finalinde, öğrencilere madalyalarını verdi. Turnuvaya, Mudanya Belediyesi Başkan Yardımcıları Servet Usta ve Hakan Karademir de katıldı. Turnuvaya katılan sporcuları tebrik eden Başkan Türkyılmaz, “Mudanyada yaşayan herkesin kültür, sanat, sporla yaşamasını sağlayacak etkinliklerde birlikte olmayı sürdürüyoruz. Spor tesislerimiz her geçen gün artıyor, yakında bir basketbol sahasını da ilçemize kazandıracağız. Daha çok basket ve futbol sahaları yaparak, gençlerimizin sporla buluşmasını sağlayacağız” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık