Mudanya Belediyesinden Yalı Mahallesine Bayram Hediyesi

Mudanya Belediyesi’nin, Yalı Mahallesi’nde 20 sokakta başlattığı parke taşı döşeme çalışmalarında sona gelindi.

Mudanya Belediyesinden  Yalı Mahallesine Bayram  Hediyesi
  • 12 Haziran 2018, Salı 16:21

Mudanya Belediyesinin, Yalı Mahallesinde 20 sokakta başlattığı parke taşı döşeme çalışmalarında sona gelindi. Başkan Hayri Türkyılmaz, yağışlar nedeniyle yapılamayan iki sokaktaki çalışmaların Ramazan Bayramı sonrasında tamamlanacağını, Yalı Mahallesi sakinlerinin kullanımına açılacağını söyledi.

Mudanya Belediyesi, ilçe genelinde başlatılan asfalt kaplama, yenileme ve bakım onarımları hızlı bir şekilde sürdürürken, Yalı Mahallesinde 20 sokakta yapılan parke taşı döneme çalışmalarında sona gelindi. Ömerbey, Eğitim, Burgaz, Halitpaşa, Yalı, Siteler, Yeni Mahalle, Yalıçiftlik, Akköy, Esence ve Evciler olmak üzere 11 mahallede hizmet atağında olan Mudanya Belediyesi, toplamda 41 bin metrekare parke taşı kaplama hizmetinin önemli bir ayağı olan Yalı Mahallesindeki çalışmalarını Ramazan Bayramı sonrasında tamamlayacak. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yağışlar nedeniyle yapılamayan iki sokağın da parkeyle kaplanmasının ardından Yalı Mahallesi sakinlerinin kullanımına açılacağını söyledi. Göreve geldiği günden bu yana hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla Mudanyalıların mutluluğu ve huzuru için çalıştıklarını kaydeden Başkan Türkyılmaz, “Mudanyada herkese eşit hizmet var. Mudanyada her kuruşu hemşerileri için hizmete dönüştüren bir belediye başkanı var. Bir liralık işi bir liraya yaparak, Mudanyalıların beklediği hizmetleri ayağına kadar götüren bir belediye var. Tüm hemşerilerime bir söz vermiştim. Herkesin gururla, mutlulukla yaşayacağı, sokaklarında huzurla dolaşacağı bir kent yaratacağım dedim. Yalı Mahallesindeki bu iki sokaktaki çalışmalarımız da tamamlanacak. Yağış nedeniyle çalışmaları bir süre aksayan bu iki sokağın kurumasını beklerken, Mavi Mudanya Evleri sakinlerinin parke taleplerini gerçekleştirdik. Ekiplerimiz, gece gündüz çabalayarak Mudanyalıların beklediği hizmeti sağlamaya devam edecek” diye konuştu.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık