Mudanya Belediyesinden Sahipsiz Hayvanlara Besleme Noktası

Mudanya Belediyesi, sokak hayvanlarının vatandaşları rahatsız etmeden sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi için Aydınpınar Mahallesi’nde besleme noktası oluşturdu. Belirli zaman dilimlerinde yemek ve su bırakılan bu noktalar sayesinde, hayvanlar yazın yiyecek ve içecek bulma sorunu yaşamayacak.

Mudanya Belediyesinden Sahipsiz Hayvanlara Besleme Noktası
  • 06 Haziran 2018, Çarşamba 21:56


Doğada yaşayan her canlının yaşama hakkına saygı ilkesinden hareketle çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi, sokak hayvanlarının vatandaşları rahatsız etmeden sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi için yeni bir uygulamaya imza attı. İlçe genelinde bulunan kedi evleri ve besleme noktalarıyla sokak hayvanlarının yiyecek ve su ihtiyacını karşılayan Mudanya Belediyesi, Aydınpınar Mahallesi Tepedevrent Su Deposu Mevkiinde sokak hayvanları için besleme noktası oluşturdu. Sokak hayvanlarının yaz aylarında aç ve susuz kalmaması için başlatılan bu anlamlı proje kapsamında, belediye atölyesinde üretilen kedi evleri ile su ve mama kapları besleme noktalarına bırakıldı. Belirli zaman dilimlerinde yemek bırakılan bu noktalar sayesinde hayvanlar yazın yiyecek ve içecek bulma sorunu yaşamayacak.
Belediyenin imkanları ölçüsünde sokak hayvanları için birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanyalılardan da bu konuda duyarlı olmalarını istedi. Vatandaşları rahatsız etmeyecek şekilde belirlenen noktalarda sokak hayvanlarına yönelik besleme çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Başkan Türkyılmaz, “Mudanyalılardan ricamız, bu mama kaplarına kuru mama dışında bir yiyecek koyulmamasıdır. Aydınpınardaki besleme noktamıza vatandaşlarımız için de bilgilendirme panoları astık.  Bu panolardaki uyarıları dikkate almalarını rica ediyoruz. Biz, sokak hayvanlarıyla sevgimizi paylaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık