Mudanya Belediyesinden Kırsala Hizmet

İlçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi, son olarak Yörükyenicesi, Kaymakoba ve Esence’de toplamda 9 kilometre stabilize yol yapımı gerçekleştirdi.

Mudanya Belediyesinden Kırsala Hizmet
  • 06 Haziran 2018, Çarşamba 21:00

İlçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi,  son olarak Yörükyenicesi, Kaymakoba ve Esencede toplamda 9 kilometre stabilize yol yapımı gerçekleştirdi.  

 

Mahalle ayrımı yapmadan ilçenin dört bir yanına hizmet götüren Mudanya Belediyesi, arazi ve imar yolu açma çalışmalarından beton, parke ve tretuvar yapımına pek çok mahallede hizmetlerini sürdürüyor. Kilitli beton parke döşeme, stabilize yol yapımı ve yeni yol açma çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarını tamamlayarak, yeni yolları Mudanyalıların hizmetine sunuyor. Kırsal mahallelerde yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak Yörükyenicesi, Kaymakoba ve Esence mahallelerinde toplamda 9 kilometre stabilize yol yapım çalışmaları tamamlandı. Mudanyalıların taleplerini imkanlar ölçüsünde yerine getirdiklerini, her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışmaların sürdüğünü dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanyalı hemşerilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak, belediyecilik anlayışımızın çıkış noktasını oluşturuyor. Geçtiğimiz dört yılda asfaltlama, arazi yolu açma ve parke çalışmalarına 25 milyon TL harcadık. Mahallelerimizdeki cadde ve sokakların yeni ve modern görünüme kavuşmasını sağladık. Mudanyalıların talep ettiği noktalarda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını plan dahilinde sürdürmeye devam edecektir” diye konuştu.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık