Mudanya Belediyesi

MUDANYA’DA AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ BAŞLADI

Mudanya Belediyesi
  • 21 Haziran 2018, Perşembe 7:18

Mudanya Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen “Açık Hava Sinema Günleri” Bademli Mahallesinde başladı. Beyaz perdeyi sokağa taşıyan Mudanya Belediyesi, açık havada sinema özlemi duyanları geçmişe götürürken, çekimleri Mudanya ve Tirilyede gerçekleşen Ailecek Şaşkınız filmi, izleyicilerini kahkahaya boğdu.

Mudanya Belediyesinin geleneksel hale getirdiği yaz aylarının vazgeçilmezi açık havada sinema etkinliği, Bademli Mahallesinde başladı. Mahalle sakinlerini bir araya getiren etkinlikte, sinema izleyicisinin favori ikililerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcirin, Ailecek Şaşkınız filminin gösterimi yapıldı. Çekimleri Mudanya ve Tirilyede gerçekleşen filmi izlemeye gelen Bademli Mahallesi sakinleri, açık havada keyifli bir gece yaşadı. Dev sinema perdesinin kurulduğu sinema günleri programı, Ayazma/Mesudiye, Emirler Yenicesi, Eğerce, Işıklı, Yörük Yenicesi, Çınarlı, Söğütpınar, İpekyayla, Yamanköy, Yaylacık, Dedeköy, Küçükyenice, Orhaniye, Çamlık, Çekrice, Esence, Aydınpınar, Burgaz, Tirilye ve Mudanyada 18 Temmuza kadar devam edecek. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, tüm sinemaseverleri ücretsiz olarak düzenlenen etkinliğe davet etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık