Milletvekili Kayıtları Devam Ediyor

TBMMde milletvekili kayıtları devam ediyor.

Milletvekili Kayıtları Devam Ediyor
  • 04 Temmuz 2018, Çarşamba 16:55
TBMMde milletvekili kayıtları devam ediyor.
Milletvekili kayıtları TBMM Şeref Holünde devam ediyor.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Fahrettin Yokuşun sözlerinin hatırlatılması üzerine, Sayın milletvekilimiz kendi şahsi görüşlerini kanaati olarak değerlendiriyorum. Grubumuzu izam eden bir açıklama değildir. Sayın milletvekilimizin açıklamasının tamamını okuduğumuzda şunu görüyoruz; Memleketin hayrına herhangi iş yapıldığında İYİ Parti olarak biz buna destek veririz ifadelerini kullandı.
Türkkan, Meclise millet ittifakı olarak girdiklerinin hatırlatılması üzerine, Mecliste İYi Parti olarak devam edeceğiz dedi.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç milletvekili kayıtlarını yaptırdı.
AK Parti Ankara Milletvekili Erdoğan beş çocuğu ile kayıt yaptırmaya gelirken, rozetini en büyük oğlu Ahmet Emre taktı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık