Milletvekili Kayıtları Devam Ediyor

TBMMde milletvekili kayıtları devam ediyor.

Milletvekili Kayıtları Devam Ediyor
  • 03 Temmuz 2018, Salı 17:28
TBMMde milletvekili kayıtları devam ediyor.
Milletvekili, kayıtları TBMM şeref Holünde devam ediyor. İYİ Parti Ankara milletvekili Koray Aydın kaydını yaptırdıktan sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. Aydın, yerel seçimlerin öne alınmasına ilişkin, Öne alınacağını düşünmüyorum. Buna hangi muhalefet partisi evet diyecek. Kasım ayı ile Mart ayı arasındaki farkı biri izah etsin. Mart ayında yapılsın, daha iyi olur, verimli olur ifadelerini kullandı.
Aydın, çocuklara yönelik istismar konusunda Ümit ediyorum Meclis çalışmaya başladığında bütün partilerin fikir birliğine vararak bu alanda atılması gereken adımların atılacağını düşünüyorum. Hukuka uygunluğu çerçevesinde nasıl bir yol izleneceği partiler arası görüşmelerde ortaya çıkar. Biz bu konuda atılacak her türlü adımı destekliyoruz dedi.
Elitaşın İYİ Parti Partinin dağılabileceği iddialarına Aydın, Ne yaptığını bilen insanlarız. Sayın Elitaşın bu işi yönlendirmesine ihtiyacımız yok. Dolayısıyla öyle bir konu söz konusu değil. Önümüzde mahalli seçimlere konsantre olmuş vaziyetteyiz. En azından teşkilatlarımız baskın yapılan seçimde birbirlerini tam tanıyamamıştı. Şimdi en azından birbiriyle tanışmış, hedef birliğine varmış şekilde seçime gideceğiz. Bizi avantajlı kılacağını düşünüyorum diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık