Mhpnin Feke Belediye Başkan Adayı Ahmet Sel

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Feke Belediye Başkanı Ahmet Selin Mart yerel seçimlerinde, aynı görev için yeniden aday olduğunu açıkladı.

Mhpnin Feke Belediye Başkan Adayı Ahmet Sel
  • 18 Eylül 2018, Salı 14:05
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Feke Belediye Başkanı Ahmet Selin Mart yerel seçimlerinde, aynı görev için yeniden aday olduğunu açıkladı.
MHP, Adanada Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlüden sonra ilçelerde de ilk belediye başkan adayını açıklayan parti oldu. Fekede 2 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten MHPli Ahmet Sel, önümüzdeki Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde partisi tarafından yeniden belediye başkan adayı olarak ilan edildi.
MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir ile Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, bir grup vatandaşın da katılımıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliyi ziyaret etti. Selin aday olabileceğine yönelik ilk somut işareti, Bahçeli bu ziyaret sırasında verdi. Bahçeli, belediye başkan adaylarını kasım, aralık aylarında tamamlamış olacaklarını söyledi.

“Biz kendisinden memnunuz”
Ahmet Sele “Biz kendisinden memnunuz” sözleriyle 3üncü dönem belediye başkanlığı yolunu açan Bahçeli, “Önümüzdeki kasım ve aralık aylarında belediye başkanlarımızı ve adaylarımızı kesinleştirmiş ve seçime hazır hale getirmiş olacağız. İşte böyle bir konu içerisinde her türlü imkansızlıklara rağmen sizlerin de önemli desteğiyle, teşkilatımızın da güçlü işbirliğiyle Feke Belediyesini kazanmış olduk. Belediye Başkanımız elden gelen gayreti ortaya koymuştur. Biz kendisinden memnunuz. Yaptığı hizmetlerden ve başarılarından dolayı, arzuladığı takdirde önümüzdeki süreç içerisinde ‘Ben tekrar görevime devam edeceğim, eksik kalan hizmetlerimi de yerine getireceğim diyorsa, Allah yolunu açık etsin” diye konuştu.
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ise Feke heyetinin Adanaya dönüşünden sonra yaptığı açıklamada Bahçelinin verdiği mesajı “Ahmet Sel yeniden belediye başkan adayımızdır” şeklinde kamuoyu ile paylaştı. Avcı, “Genel Başkanımızın da belirttiği gibi Ahmet Selden Feke halkımız da bizler de memnunuz. Çalışkan, üretken ve mütevazı kişiliğiyle halkın gönlünde sevilen bir şahsiyettir. Yolu açık olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık