Mhpli Enginyurttan Boykota Destek

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Türkiyenin Amerikanın elektronik ürünlerine boykot uygulamasına destek vererek, Iphone telefonunu satıp yerine Samsung marka telefon aldı.

Mhpli Enginyurttan Boykota Destek
  • 15 Ağustos 2018, Çarşamba 15:10
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Türkiyenin Amerikanın elektronik ürünlerine boykot uygulamasına destek vererek, Iphone telefonunu satıp yerine Samsung marka telefon aldı.
Altınordu ilçesi Yeni Mahalledeki telefon bayisine gelen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, önce yanında getirdiği Iphone marka telefonunun satışını gerçekleştirdi. Ardından aynı bayiden Samsung marka telefon satın alan Cemal Enginyurt, hain darbe girişiminin arkasından Türkiyenin ekonomik bir darbe ile karşı karşıya olduğunu söyledi.
Türkiyenin üzerine oynanan oyunlar karşısında birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini ifade eden Enginyurt, 24 Haziran seçimlerinde MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçelinin gösterdiği hedef doğrultusunda ‘lidere sadakat şerefimizdir diyerek Sayın Recep Tayyip Erdoğanın Cumhurbaşkanı olması için gayret gösterdik. Ancak seçimlerin ardından ABD boş durmadı. 20 aydır hapiste yatan Brunsonun hiçbir problemi olmazken ev hapsine çıkarıldıktan sonra Trump resmen Türkiyeye savaş açtı. Kasım ayında yapılacak seçimi de planlayarak ve ona göre hesap yapan Trump kendi iç siyasetine malzeme olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletini kendine düşman seçti. Yaptırım ve ambargolar uygulamaya ve Türk milletini köşeye sıkıştırmaya çalıştı dedi.
Enginyurt, dün Başkan Erdoğanın ABD mallarının boykot edilmesi gerektiğini söylediğini aktararak, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanının dünkü çağrısı bizim için çok önem arz etmiştir. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanının Iphone telefonu olanların ve Iphone telefonu alacakların almaması yönündeki çağrısı bizim için adeta en önemli çağrı haline dönüşmüştür diye konuştu.
Çağrıyı duyduktan sonra bugün itibariyle Iphone telefonunu teslim ettiğini belirten Enginyurt, Buradan da Iphone telefonun kullanmayacağımı bütün Türkiyeye ilan ediyorum. Yerine de bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine Güney Kore menşeli Samsung marka telefonu kullanmaya başlayacağımı yine aynı şekilde bütün Türkiyeye ilan ediyorum açıklamasında bulundu.
Enginyurt, bu süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğanın yalnız bırakılmaması gerektiğinin de altını çizerek, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı karşılıksız bırakılmamalıdır. Türkiyede tüm milletvekili ve il başkanlarını Iphone telefonunu bırakmaya ve terk etmeye davet ediyorum ifadelerini kullandı.
Öte yandan, MHP İl Başkanı Köksal Yılmaz ise yanında getirdiği Iphone marka telefonu ayağının altında tekmeleyerek kırdı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık