Mhpden Aşure İkramı

MHP Altınordu Kadın Kolları tarafından Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram edildi.

Mhpden Aşure İkramı
  • 22 Eylül 2018, Cumartesi 15:31
MHP Altınordu Kadın Kolları tarafından Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram edildi.
Altınordu ilçesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde kurulan stantta, vatandaşlara aşure ikramı gerçekleştirildi. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt burada yaptığı açıklamada, Muharrem ayında tüm Müslümanlar için acı veren olayların olduğunu söyledi. Söz konusu ayın, Hz. Muhammedin torunu ve Hz. Alinin oğlu Hz. Hüseyinin 680 yılında Yezidin kanlı katilleri tarafından yanındaki 72 Müslüman ile birlikte acımasızca katledildiği ay olduğunu hatırlatan Milletvekili Enginyurt, Muharrem ayı vesilesiyle Hz. Hüseyin ve arkadaşlarının uğradığı bu katliamı yeniden şiddetle kınıyoruz. Bir daha Hz. Hüseyin ve arkadaşlarının uğradığı acıyı İslam alemi yaşamasın diyoruz dedi.
Konuşmaların ardından MHP Milletvekili Cemal Enginyurt ve parti yöneticileri vatandaşlara aşure ikram etti. Vatandaşlar, aşure ikramına büyük ilgi gösterdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık