Kozanda Mhpnin Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı

Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) Kozan Belediye Başkan Adayının Nihat Atlı olduğu açıklandı.

Kozanda Mhpnin Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 14:04
Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) Kozan Belediye Başkan Adayının Nihat Atlı olduğu açıklandı.
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla Kozan Belediye Başkan Adayının Nihat Atlı olduğunu açıkladı.
Avcı, yaptığı açıklamada, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlının, 31 Martta yapılacak yerel seçimlerde Kozan Belediye Başkan adayları olduğunu belirtti. Bundan sonraki süreçte partililere görevler düştüğünü vurgulayan Avcı, Teşkilat olarak bundan önce nasıl destek olduysanız bundan sonra da aynı desteği bekliyoruz dedi.
Kozan Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı ise yaptığı açıklamada, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde MHP Kozan Belediye başkan adaylığım genel merkez tarafından tarafıma tebliğ edilmiştir. Allahım beni ülküdaşlarıma, partime mahçup etmesin dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık