Konyaaltı Belediyesinden Uncalı Mahallesine Modern Park

Konyaaltı Belediyesi tarafından Uncalı Mahallesinde yapımına başlanan park, kısa süre içinde tamamlanıp bölge halkının hizmetine açıldı.

Konyaaltı Belediyesinden Uncalı Mahallesine Modern Park
  • 31 Temmuz 2018, Salı 12:33
Konyaaltı Belediyesi tarafından Uncalı Mahallesinde yapımına başlanan park, kısa süre içinde tamamlanıp bölge halkının hizmetine açıldı.
Konyaaltı Belediyesi, Uncalı Mahallesinde modern şekilde projelendirilen parkın yapımını tamamladı. Uncalı Mahallesi 1251-1263 Sokak üzerinde yaklaşık üç bin metrekare alan üzerine inşa edilen parkın içerisinde çocuk oyun alanı, fitness alanı, yürüme yolları ve oturma alanları yer almakta. Üç ay gibi kısa süre içinde tamamlanıp hizmete açılan park, görme engelli vatandaşların da kullanıma uygun şekilde tasarlandı.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaptıkları tüm parklarda güvenliği ön planda tuttuklarını belirterek, bu parkı da çocukların güvenliğini en üst seviyede tutacak ekipmanlarla inşa ettiklerini söyledi. Çocuk oyun alanının çevresini ahşap çit ile çevrelediklerini, ebeveynlerin de konforu için alanın hemen yanına gölgelikli oturma alanı yaptıklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, park içerisindeki derenin kenarını da ahşap çit ile korunaklı hale getirdiklerini bildirdi.
“Parka fonksiyonel ve estetik açıdan uygun ağaç, çalı ve mevsimlikler diktik, peyzaj düzenlemesiyle de son şeklini verdik” diyen Başkan Böcek, parkın gece kullanımı ve emniyeti için aydınlatma sistemi de kurduklarını kaydetti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık