Kepez Belediyesinden Yaz Spor Okulu Öğrencilerine Gezi

Kepez Belediyesi, yaz spor okullarına katılan 4 bin 900 öğrenci için çeşitli geziler düzenledi.

Kepez Belediyesinden Yaz Spor Okulu Öğrencilerine Gezi
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 12:36
Kepez Belediyesi, yaz spor okullarına katılan 4 bin 900 öğrenci için çeşitli geziler düzenledi.
Kepez Belediyesinin yaz spor okullarında spor yapan gençler, şehrin önemli tesislerinin de aralarında bulunduğu aktivite programında hem eğleniyor, hem de gelecek planlamasına yardımcı olacak bilgiler ediniyor. Öğrenciler Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncünün Antalyalılara kazandırdığı Dokuma Park, Tren Kütüphane ve Anadolu Oyuncak Müzesini ziyaret ettiler. Spora ve sporcuya büyük önem veren Kepez Belediyesi, yaz spor okulu öğrencilerinin merak ettiği yeşil sahalara da gezi düzenledi. 33 bin kişilik Antalya Stadyumunun kapıları genç yeteneklere açıldı. Yaz spor okulu öğrencileri, profesyonel takımların ayak bastığı yeşil sahayı ve maç öncesi hazırlandıkları odaları görme fırsatı buldu.
Ünlüoğlundan, Tütüncüye teşekkür
Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların gelişimi ve hayallerine bir adım daha yaklaşmaları için çalışıyoruz. Eminim ki bu gezi programı ile birçok evladımız başarı yolunda hayaller kurup bu yolda çalışacak, biz de spor kulübü olarak onları her zaman destekleyeceğiz. Bu gezinin gerçekleşmesinde başta Kepez Belediye Başkanım Hakan Tütüncüye ve ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık