Kaş Belediye Başkanlığı İçin Chpden 5 Aday Adayı

Kaş Belediyesinin CHPli meclis üyesi Erkan Demirci, belediye başkan aday adaylığı için başvurdu.

Kaş Belediye Başkanlığı İçin Chpden 5 Aday Adayı
  • 20 Ekim 2018, Cumartesi 11:58
Kaş Belediyesinin CHPli meclis üyesi Erkan Demirci, belediye başkan aday adaylığı için başvurdu.
Kaş Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan CHPli meclis üyesi Erkan Demirci, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkana teslim etti. Ulaş Akbaş, Hayri Süt, Yusuf Ulaş Akçay ve Mustafa Yalçınkayanın da başkan aday adaylığı için başvurusuyla CHP Kaştaki bu sayı 5 oldu.
CHP Kaş İlçe Başkanlığından konuya ilişkin yapılan açıklamada, belediye başkanlığı için aday adaylarının dosyalarını ilçe başkanına teslim ettiği belirtilerek, “Kaş Belediyesini kazanmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışma sözü verdiler .” denildi.
Öte yandan, CHPde yerel seçimlerde aday adaylığı için başvuru süresi bir hafta uzatıldı. Belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeleri için 1 Ekimde başlayıp 19unda mesai saatinde sona eren aday adaylığı sürecinin 26 Ekim 2018 cuma günü 17.00 ye kadar uzatıldığı kaydedildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık