Karadan 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Basının, hayatın önemli parçalarından birisi olduğunu söyledi.

Karadan 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı
  • 23 Temmuz 2018, Pazartesi 11:24
Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Basının, hayatın önemli parçalarından birisi olduğunu söyledi.
Kara, Bu tarih boyunca basının önemli görevler ifa ettiğini belirterek, “Basının, yazılı ve görsel kanallar aracılığıyla yaşadığımız bölge ve dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları üslenmiştir” dedi.
Kara, “Bu da basının değerini bir kat daha artırıyor. Bu nedenle basına dolayısıyla gazetecilere önemli görevler düşüyor. Yaptıkları haberlerde objektif olup, haber kaynağına saygı göstererek hareket ettikleri takdirde basın, güvenilirliğini koruyarak hayatımızda önemli bir yer tutmaya devam edecektir. Toplumu aydınlatan, dünyada yaşanan tüm olayları ve gelişmelerin bizlere aktarılması için, gece gündüz demeden gerekirse hayatlarını tehlikeye atarak büyük çaba sarf eden, her koşulda sorumluluk bilinciyle hareket eden ve bu zor görevi yerine getiren tüm basın mensuplarımızın ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, basın emekçilerine çalışmalarında başarılar dilerim” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık