İyi Parti Heyeti Kayseri Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas ve beraberindeki heyet, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

İyi Parti Heyeti Kayseri Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 14:06
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas ve beraberindeki heyet, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş ile İYİ Parti Kayseri il teşkilatı, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Ziyarette konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, Batmanda bizi üzen bir haberle güne başladık. Şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. İki gün boyunca Genel Merkezin bizi görevlendirmesi ile illeri geziyoruz. Çok faydalı olan, iyi geri dönüşler aldığımız bir proje. Hem kendi teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz, yerel seçimlere hazırlanmaları açısından, aynı zamanda Kayseri halkı ile konuşarak onların sıkıntılarını Ankaraya taşıyabilmek adına bu projeyi başlattık. Bu proje ile iki gün boyunca bize randevu verme cesaretinde bulunan bütün STKları ziyaret edeceğiz. Programımızı yarın akşam itibariyle bitireceğiz. diye konuştu.
İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da Batmandaki hain saldırıyı kınayarak başladığı konuşmasında şunları söyledi:
İyilik Kervanı yollarda diyerek yola çıktı. Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekillerimiz ile yola çıktık. Bu gün Kayseride bütün sevil toplum örgütlerini ve diğer kuruluşları mümkün olduğu kadar gezerek yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulunacağız. Yarın da ilçeleri ziyaret edeceğiz. Yerel basının sıkıntılarını biliyoruz ve bu sıkıntılar Meclisin gündemine gelecek.
Bir aydır yollardayız ve Anadolunun her yerindeyiz. Vatandaşımızın bütün ihtiyacına cevap verecek şekilde geziyoruz. 50 ili gezdik ve gezmeye devam edeceğiz.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık