İnce: Chpde Karışıklık Yok. Kılıçdaroğlu İle Aramızda Ağabey-Kardeş İlişkisi Var

CHPnin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri sonrası teşekkür ziyaretini Erzurumdan başlattı. İnce, CHPde karışıklık yok. Kılıçdaroğlu ile aramızda ağabey-kardeş ilişkisi var dedi.

İnce: Chpde Karışıklık Yok. Kılıçdaroğlu İle Aramızda Ağabey-Kardeş İlişkisi Var
  • 04 Temmuz 2018, Çarşamba 12:51
CHPnin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri sonrası teşekkür ziyaretini Erzurumdan başlattı. İnce, CHPde karışıklık yok. Kılıçdaroğlu ile aramızda ağabey-kardeş ilişkisi var dedi.
Erzuruma gelen İnceyi ve yanındaki milletvekillerini CHP İl Başkanı Bülent Oğuz, CHP Milletvekili Adayı Naci Turan ve partililer karşıladı. CHP İl Başkanlığında açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, Bir seçim kampanyasını geride bıraktık. Kampanyada sloganımız, Hepimizin Cumhurbaşkanıydı. Hepimizin Cumhurbaşkanı olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Herkesi kucaklayan memleketin sorunlarına kafa yoran 81 vilayeti karış karış dolaşan hepimizin cumhurbaşkanı adayı olarak Erzurumdan başladık. Cumhurbaşkanlığı oyumuz partinin oyundan daha fazla 45 bin civarında oyumuz var ve yüzde 9,9 oranında aldık. Yani Erzuruma gelseymişim barajı aşacakmışız dedi.

9 Eylül yapacağım kampanyanın açılışını ilk Erzurumdan yapıyoruz
9 Eylülde başlatacakları ‘Türkiyeyi Gençlerle Yönetelim kampanyasının açılışını Erzurumdan yapacağını belirten İnce, 9 Eylül günü başlatacağım kampanyanın ilk açılışını Erzurumda yapacağım. Bu kampanyanın adı Türkiyeyi Gençlerle Yönetelim kampanyası. CHPnin şu anda 1 milyon 200 bin üyesi var, ben 9 Eylül 2018den 9 Eylül 2019a kadar yani 1 yıl içerisinde 18 yaş ile 35 yaş arasında 1 milyon 250 bin genci üye yapacağım. 15 milyon oy aldık hedefimiz 30 milyon oydur ifadelerini kullandı.

CHPde karışıklık yok
Son çıkan haberlere karşılık CHPde herhangi bir karışıklığın olmadığını ifade eden İnce, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile ağabey kardeş ilişkisi içerisindeyiz. Eşlerimizle birlikte bir yemek yedik, ben genel başkana bir teklifte bulundum onu da basınla paylaştım. Karışma falan yok dedi.
Daha sonra İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Muharrem İnce burada da açıklamalarda bulundu.

Yeniden Cumhurbaşkanı adayıyım
İnce, Hepimizin Cumhurbaşkanı diye yola çıktık. CHPnin adayıydım, tabi ki oy birliği ile beni aday gösterdiler. 41 yıl sonra 30 barajını geçtik. Önümüzde yerel seçim var. Bence bu ittifaklar devam etmelidir. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminin 5 yıl sonra olacağını kimse garanti edemez. Bakarsınız 2 sene sonra oluverir. Yeniden Cumhurbaşkanı adayıyım açıklamalarında bulundu.
İnce, daha sonra yanındakilerle birlikte Atatürk Evini ziyaret etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık