Fatma Güldemet Sarı: “Adananın Ak Belediyecilik Özlemini Bitireceğiz”

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Fatma Güldemet Sarı, 2019 Mart ayında Adanada AK Belediyeciliği iktidar yaparak Adanalının özlemini duyduğu hizmetlerle şehri ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Fatma Güldemet Sarı: “Adananın Ak Belediyecilik Özlemini Bitireceğiz”
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 11:12
Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Fatma Güldemet Sarı, 2019 Mart ayında Adanada AK Belediyeciliği iktidar yaparak Adanalının özlemini duyduğu hizmetlerle şehri ayağa kaldıracaklarını söyledi.
İhlas Haber Ajansını ziyaret ederek Bölge Müdürü Adnan Kulakla sohbet eden Fatma Güldemet Sarı, son 15-20 yıllık süreçte Gaziantep, Malatya, Denizli, Bursa, Kayseri gibi şehirlerin hızla gelişip kalkındığını buna karşılık Adananın yerinde saydığını anlattı. Türkiyede pek çok şehirde AK Parti iktidarı ile birlikte ortaya çıkan güzelliklerden Adananın mahrum kaldığını söyleyen Sarı, Türkiyenin en borçlu belediyeleri arasında yer alan Adana Büyükşehir Belediyesinin 18 bini aşan çalışanına maaş bile ödeyemez durumda olduğuna dikkat çekti. Adananın sırtında kambur olan metroya işlerlik kazandırabilmek için ikinci etabının biran önce yapılması gerektiğini ancak büyükşehir belediyesinin parasızlıktan istimlak işlerini tamamlayarak projeyi ulaştırma bakanlığına devredemediğini kaydeden Sarı, “Adananın özlem duyduğu hizmetler AK Belediyecilik ile gelecek. 2019 Martında Büyükşehir Belediyesini alarak AK Belediyeciliki Adanada da iktidar yapacağız. Adanalının özlemini duyduğu Ak Belediyecilik hizmetleri ile şehri yeniden ayağa kaldıracağız” dedi.
Fatma Güldemet Sarı, Adananın tarımı, köklü sanayi geçmişi, ticareti, dağ ve deniz turizmi, Akdeniz sahili, ortasından geçen Seyhan nehri, kara ve demiryolu ulaşım ağları ile müthiş bir potansiyele sahip olduğuna da dikkat çekerek, “Biz bu potansiyeli harekete geçireceğiz. Yatırımcı Adanada kendisine yer gösterecek muhatap bulamıyor. Adanada istihdamı arttıracak yatırımların yapılmasına önayak olacağız. Metronun ikinci etabını tamamlayarak işlerlik kazandıracağız. Çukurova Havalimanı ile birlikte bölgede turizm yatırımları için gerekli altyapıyı da oluşturacağız” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık