Fadıloğlundan Gtbye Ziyaret

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Başkan Yardımcısı Murat Özgüler, Gaziantep Ticaret Borsasını (GTB) ziyaret ederek, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Fadıloğlundan Gtbye Ziyaret
  • 13 Temmuz 2018, Cuma 13:11
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Başkan Yardımcısı Murat Özgüler, Gaziantep Ticaret Borsasını (GTB) ziyaret ederek, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulundular.
GTBde nisan ayı içerisinde gerçekleştirilen seçimler sonrası oluşan yeni meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerine yönelik ziyaretler devam ediyor.
Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Başkan Yardımcısı Murat Özgüler, GTBye iade-i ziyarette bulunarak, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiler. Ziyarette konuşan, GTB Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu ve Başkan Yardımcısı Özgüleri, borsada ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. GTBnin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler veren Tiryakioğlu, inşaat çalışması Şehitkâmil bölgesinde devam eden Et Borsasını 2019 yılı içerisinde hizmete kazandırmayı planladıklarını ifade etti. Tiryakioğlu, ayrıca Antepfıstığı Lisanslı Depoculuk, Hububat Emtia Merkezi ve Antepfıstığı Pilot İşleme Tesisi projeleri hakkında da açıklamalarda bulundu. GTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ise GTBnin süren ve devam eden projelerinde Şehitkâmil Belediyesinin yakın desteklerini hep yanlarında gördüklerini belirterek Başkan Fadıloğluna teşekkür etti. Gaziantepin tarıma dayalı gıda sanayinde Türkiyenin en önemli üs merkezlerinden biri olduğuna işaret eden Akıncı, bu potansiyeli çok daha ileri noktalara taşıma gayreti içerisinde olduklarını sözlerine ekledi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise konuşmasında, GTB Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde muvaffakiyetler dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. GTBnin kent ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak örnek çalışmalar yürüttüğünü kaydeden Fadıloğlu, “Herkes üzerinde düşen görevi yaptıktan sonra, yapılan tüm çalışmalar ve yatırımlar milletimize hizmet olarak kalacak. Bu nedenle şehrimizin ekonomisine ve gelişimine katkı sunacak tüm çalışmalar bizler için çok değerli ve anlamlı dedi.
Ziyarette, GTB Meclis Başkan Yardımcısı Enver Çokay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılar Ali Alagöz, Cesim Arslan, Meclis Kâtip Üyesi Ahmet Karakan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Özmen, Mustafa Kara, Bilal Darı ve Genel Sekreter Özgür Bayram hazır bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık