Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçudan Yahudi Ulus Devlet Yasasına İlişkin Açıklama

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, İsrail meclisinin Yahudi Ulus Devlet Yasasını onaylamasını değerlendirerek, “Bu yönetimin ‘Holokost mimarlarından hiçbir farkı yoktur” dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçudan Yahudi Ulus Devlet Yasasına İlişkin Açıklama
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 10:32
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, İsrail meclisinin Yahudi Ulus Devlet Yasasını onaylamasını değerlendirerek, “Bu yönetimin ‘Holokost mimarlarından hiçbir farkı yoktur” dedi.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığında darbecilerin başına iki el ateş ederek yaraladığı dönemin Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslanı evinde ziyaret etti. Ziyarette gazetecilerin İsrail meclisinin onayladığı Yahudi Ulus Devlet Yasası hakkındaki sorularını yanıtlayan Topçu, İsrail Başbakanı Netenyahuyu ırkçı ve faşist olarak nitelendirerek tüm dünyanın Netenyahu için harekete geçmesi gerektiğini ifade etti.

Tüm dünyanın faşist Netenyahu için harekete geçmesi şarttır”
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu, Önce dünyadaki bütün insan haklarına saygılı Yahudilerin, İslam dünyasının, Hristiyan aleminin, dünyadaki demokrat ve özgürlükçü devletlerin ve kurumların, sivil toplum kuruluşlarının, medya mensuplarının İsrail hükümetinin faşist Başbakanı Netanyahu için harekete geçmesi şarttır. Dünyanın ve insanlığın, özellikle Yahudilerin, dünya barışı adına Netanyahu ve hükümetinden daha güçlü olduğunu göstermesi acil bir gerekliliktir ifadelerini kullandı.

Hitlerin ruh ikizi bu yönetimin ‘Holokost mimarlarından hiçbir farkı yoktur”
Irkçı Netanyahu hükümetinin 3. Dünya Savaşını başlatmak için elinden gelen her türlü sapkınlığı yaptığını belirten Topçu, İnsanlığın geleceği ve dünya barışı için bu kaçınılmaz ve geç kalmış tepki bir an evvel bu Hitlerin ruh ikizi Netanyahu için çok geç olmadan ortaya koyulmalıdır. Hitlerin arı ırk saplantısı ile Netanyahu yönetiminin çeşitli medeniyetlere beşiklik etmiş bu toprakları sadece Siyonistlere ait sayan anlayışı arasında hiçbir fark yoktur. Dünyayı büyük bir felakete sürükleyen Hitlerin ruh ikizi bu yönetimin ‘Holokost mimarlarından hiçbir farkı yoktur” şeklinde konuştu.

“Turgut Aslanın şahsında bütün gazilerimize sıhhat, şehitlerimize rahmet diliyorum”
15 Temmuz darbe girişimi sırasında FETÖcü teröristler tarafından Jandarma Genel Komutanlığında derdest edilerek, başından vurulan dönemin Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslanın uzun tedavi sürecinin ardından yaşam mücadelesini kazanmasına da değinen Topçu, Daha önce Cumhurbaşkanımız kendilerini ziyaret etmişlerdi. Gazilerimizle ve şehit ailelerimizle bizzat ilgileniyorlar. Kendilerinin selamlarını getirdik. Tedavi iyi sonuç veriyor hamdolsun gördük. Bu vesileyle dertleştik. Rabbimizden gazimiz Turgut Aslanın şahsında bütün gazilerimize sağlık sıhhat, şehitlerimize rahmet diliyorum” diye konuştu.

“Terörle mücadelede sıfır terör hedefi”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın terörle mücadelede ihtiyaç duyulan düzenlemelerin TBMM tatile girmeden hayata geçeceğini açıkladığını hatırlatan Topçu, Devletimiz milleti ile el ele kararlı bir şekilde terörle mücadeleyi ‘sıfır terör sonucuna ulaşılana kadar kararlılıkla devam ettirecektir” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık