Chpde Öğretmenler Gününe Coşkulu Kutlama

CHP Bursa İl Kadın Kolları Bursa il merkezinde düzenlediği organizasyonla Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Chpde Öğretmenler Gününe Coşkulu Kutlama
  • 28 Kasım 2018, Çarşamba 15:42

CHP Bursa İl Kadın Kolları Bursa il merkezinde düzenlediği organizasyonla Öğretmenler Gününü kutladı.

CHP Bursa İl Kadın Kollarının organizasyonunda yarın gerçekleşecek Kadına Şiddete Hayır konulu bölgesel yürüyüşe katılmak üzere Bursaya gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse de Öğretmenler Günükutlamasında hazır bulundu. Basın açıklamasının ardından emekli öğretmenlere rozet takılırken, İl Kadın Kolları Başkanı Vildan Özkula da Genel Başkan Köseye çiçek takdim etti.

ÖZKULA: ÇAĞDAŞ UYGARLIĞA ULAŞMAK İYİ EĞİTİLMİŞ GENÇLERLE MÜMKÜN

İl Kadın Kolları Başkanı Vildan Özkula konuşmasında, Büyük Önder Atatürkün Millet Mekteplerinin Başöğretmenliğini kabul ettiği  (1928) 24 Kasımın 1981den buyana Öğretmenler Günü olarak kutlandığını hatırlatarak, Çağdaş uygarlık yolunun iyi eğitilmiş genç nesillerden geçtiğini bilen anlayış; bilimsel, çağdaş, laik eğitim sistemini ortadan kaldırmak istiyor. Bütün bunlara rağmen görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan öğretmenlerimize minnettarızdiye konuştu.

KÖSE: AYDINLIK GELECEK İÇİN HEPİMİZE İŞ DÜŞÜYOR

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse de yaptığı açıklamada, ülkemizde öğretmenlerin hak ettikleri değeri görebilmeleri için birçok düzenleme yapılması gerektiğini vurgulayarak, özellikle geçim sıkıntısına dikkat çekti. Öğretmenlere seçim öncesi vaat edilen 3600 ek göstergenin de halen verilmediğine işaret eden Köse, Umarım önümüzdeki günlerde bu meslek hak ettiği yerde olur, hak ettiği değeri görür ve hak ettiği haklara kavuşur. 3600 ek gösterge konuşuluyor hala. Layık değil mi öğretmenler 3600 göstergeye? Bu şartlar altında öğretmenlik mesleği ayakta kalmaya çalışıyor. Aydınlık ülkemizin geleceği için bizlere çok iş düşüyor. Ama demeden tıpkı Kurtuluş Savaşı zamanındaki gibi bu memlekete sahip çıkmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin Öğretmenler Gününü kutluyorum dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık