Chpde Bayram Coşkusu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde bütünleşip, 24 Haziran seçimlerinde başarılı olma konusundaki kararlılığını pekiştirdi.

Chpde Bayram Coşkusu
  • 18 Haziran 2018, Pazartesi 10:06

ADANA ?? Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde bütünleşip, 24 Haziran seçimlerinde başarılı olma konusundaki kararlılığını pekiştirdi.

YOĞUN İLGİ

CHP Adana İl Başkanlığı önünde düzenlenen bayramlaşma törenine Adana milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, milletvekili adayları Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut, Rıza Mete, Oya Tekin, Osman Berke Duvan, Ertan Karaoğlu, Mustafa Kemal Özkan, Bülent Öğrü, Bülent Maraklı, Berfu Salıcı Yakıt, Sıdıka Halıcıoğlu, Özgür Ulaş Ilgın, ilçe başkanları ve yöneticileri, kadın ve gençlik kolları, meclis üyeleri, partililer, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

BAYRAMLARIN BİRLEŞTİRİCİ, BÜTÜNLEŞTİRİCİ YÖNÜ

Bayramların birleştirici, bütünleştirici yönüne vurgu yapan İl Başkanı Av.Emrah Kozay, Türkiyenin üzün zamandır ekonomiden, kültür sanata, turizmden toplumsal barışa dek çok ciddi sorunlar yaşadığına işaret etti. Özellikle uygulanan politikalar nedeniyle insanların birbirlerinin farklılıklarını sorgular hale geldiğini belirten Av.Kozay, her geçen gün toplumsal bütünlüğe daha çok ihtiyaç olduğunu kaydetti.  Av. Kozay, “Ramazan Bayramının bu bütünlüğün sağlanmasına vesile olması en büyük temennimizdir” dedi.

“CUMHURİYETİ KORUYUP, DAHA YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYEYİ İNŞA EDECEĞİZ”

Türkiyenin 24 Haziranda Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerini gerçekleştireceğini anımsatan Av. Kozay, seçim sonuçlarının ülkenin geleceğini belirleyeceğini vurguladı. Av. Kozay, “Türkiyenin kurucu partisi olarak bize düşen görev birbirimize çok daha sıkı sarılıp, Cumhuriyetimizi korumak, çocuklarımıza daha yaşanabilir ve özgür, hakkın, hukukun, adaletin egemen olduğu, insanların barış içinde mutlu bir şekilde yaşadığı bir ülke bırakmak için mücadele etmektir. Çok çalışıyoruz, halkımıza da kendimize de partimize de inanıyoruz ve kazanacağız. 25 Haziranda aydınlık bir Türkiyeye uyanacağız. Toplumumuzdaki ayrışmanın, kırgınlıkların, küskünlüklerin sonlanmasına, 
hak, hukuk ve adaletin yeniden sağlanmasına vesile olması dileğiyle tüm halkımızın Ramazan Bayramını Adana İl Örgütü adına kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık