Chp Milletvekilleri Halkın Mutluluğu, Huzuru Ve Refahı İçin Çalışacak

24 Haziran’da gerçekleştirilen 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili seçilen Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut İl Başkanı Av.Emrah Kozay’la birlikte mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı’ndan aldı.

Chp Milletvekilleri Halkın Mutluluğu, Huzuru Ve Refahı İçin Çalışacak
  • 06 Temmuz 2018, Cuma 8:07

ADANA ?? 24 Haziranda gerçekleştirilen 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden milletvekili seçilen Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut İl Başkanı Av.Emrah Kozayla birlikte mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanından aldı.

 İl Başkanı Av.Kozay, Adana İl Örgütü olarak milletvekilleriyle birlikte “Önce Türkiye” anlayışıyla halkın mutluluğu, refahı ve huzuru için en iyi şekilde çalışacaklarını söyledi. Türkiyenin kurucu partisi olan CHPnin her milletvekilinin daha önce olduğu gibi büyük bir sorumluluk bilinciyle görev yapacağının altını çizen Av.Kozay, “Daha yaşanabilir bir Adana ve Türkiye için canla başla, gece-gündüz demeden, milletvekillerimizle, il ve ilçe örgütlerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte çalışacağız” dedi.

İl Başkanı Av.Kozay ve milletvekilleri adliye önünde bekleyen partililerle birlikte günün anısına fotoğraf çektirdikten sonra seçim ve sandık güvenliği konusunda yaptıkları çalışmalardan dolayı Adana Barosuna teşekkür ziyaretinde bulundular. İl Başkanı Av. Emrah Kozay, Baro Başkanı Av.Veli Küçüke ve gönüllü avukatlara demokrasi adına sundukları katkılarından dolayı teşekkür etti.

Av.Küçük de mazbatalarını alan milletvekilleri Barut, Sümer, Şevkin ve Bulutu kutlayıp, görevlerinde başarı diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık